Καλογυμνασμένα χέρια σε 8′ !
Αν νιώθετε ανασφάλεια για τα χέρια σας και για το πως θα βάλετε το αμάνικο φόρεμα στη βραδινή σας έξοδο, ακολουθείστε την παρακάτω οκτάλεπτη γυμναστική.
Όσο μεγαλώνουμε πρέπει να προσέχουμε και περισσότερο τη διατροφή και τη γυμναστική μας. Ενώ όσο είμαστε ακόμα νέοι πρέπει να προλαμβάνουμε για να μην έχουμε προβλήματα στη συνέχεια. Τα χέρια στη γυναίκα είναι από τα πιο δύσκολα σημεία που πρέπει διαρκώς να προσέχει γιατί είναι αυτά που εκθέτει περισσότερο.
Με ένα στράπλες, ένα αμάνικο ή ένα κορμάκι. Τα χαλαρά χέρια δεν είναι και ότι καλύτερο, πρωτίστως για εμάς και έπειτα για την εικόνα μας.
Γι’αυτό πρέπει να μην ξεχνάτε να βάζετε στο καθημερινό σας πρόγραμμα μερικές ασκήσεις, που θα βελτιώσουν τους μυς σας και είναι κατάλληλες για τρικέφαλους.
Μάλιστα σύμφωνα με ειδικούς, 5′ τη μέρα αρκούν για να δείτε πραγματικό αποτέλεσμα στην περιοχή των χεριών και να νιώθετε ασφάλεια όταν βάζετε αμάνικα ρούχα.
Για τη διευκόλυνσή σας ακολουθείστε το παρακάτω βίντεο, που σε 8 περίπου λεπτά σας μαθαίνει όλες τις ασκήσεις που θα κάνουν τα τρικέφαλα σας γυμνασμένα και σφιχτά!
- Μπορεί ένα κομπλιμέντο να σου «φτιάξει» τη μέρα;
- Επιμένει η κακοκαιρία και το Σάββατο: Πού θα χτυπήσουν ισχυρές καταιγίδες, βροχές και στην Αττική
- Τραμπ: Η Κούβα είναι πλέον ένα αποτυχημένο έθνος
- Πίσω από τις δωρεές: Πώς ο Έπσταϊν και η Μάξγουελ εντόπιζαν τα επόμενα θύματά τους σε καλλιτεχνικά σχολεία των ΗΠΑ
- Σχέση: Τα τρία «συστατικά» που της δίνουν διάρκεια
- Ποιοι βρίσκονται στο «μάτι» των ελεγκτών για φοροδιαφυγή







