
Χωρίς τον υφυπουργό το ΔΣ της Σούπερλιγκας
Δεν θα παρευρεθεί στο συμβούλιο της Δευτέρας (22/6) ο Γιώργος Βασιλειάδης
Χωρίς τον Γιώργο Βασιλειάδη θα διεξαχθεί το ΔΣ της Σούπερλιγκας την Δευτέρα (25/6), καθώς ο υφυπουργός Αθλητισμού ενημέρωσε ότι δεν θα παραστεί στη συνεδρίαση.
Αν και η συγκεκριμένη ημερομηνία ορίστηκε προκειμένου να δώσει το παρών ο υφυπουργός, η διαδικασία εκλογής νέου προέδρου της Λίγκας τον απέτρεψε από το να παραστεί στη διαδικασία, κάνοντας γνωστή την απόφασή του με επιστολή προς τον πρόεδρο του συνεταιρισμού, Γιώργο Στράτο.
Αναλυτικά η επιστολή του Γιώργου Βασιλειάδη:
«Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,
Μετά τη συνάντηση που μου αιτηθήκατε να παραστώ σε συνεδρίαση του Δ.Σ. του συνεταιρισμού σας σχετικά με το μέλλον του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, συμφωνήσαμε όπως η συζήτηση αυτή λάβει χώρα στις 25 Ιουνίου.
Διαπιστώνοντας ότι κατά την ίδια ημέρα έχετε σημαντικότατα ζητήματα προς συζήτηση, μεταξύ των οποίων και οι αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Δ.Σ. και επειδή φρονώ ότι η παρουσία της πολιτικής ηγεσίας σε οποιαδήποτε διαδικασία που αφορά τον πυρήνα του αυτοδιοίκητου θα ήταν και εσφαλμένη και θα μπορούσε να παρερμηνευτεί, σας ενημερώνω ότι δεν θα παραστώ στην εν λόγω συνεδρίαση του Δ.Σ.
Αμέσως μετά την διεξαγωγή των αρχαιρεσιών σας, η πολιτική ηγεσία είναι στη διάθεσή του νέου Δ.Σ. για τον ορισμό συνάντησης άμεσα.
Με τιμή,
Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού
Γεώργιος Βασιλειάδης».
- Κάλας: Απερίσκεπτος πυρηνικός ακροβατισμός από τη Ρωσία η εκτόξευση πυραύλου Ορέσνικ
- Ανδρουλάκης: Εκτέθηκαν ανεπανόρθωτα Μητσοτάκης και η παρέα του Μαξίμου – Τον τελικό λόγο θα τον έχει η κοινωνία
- Αναχώρησαν για το ΟΑΚΑ οι αποστολές Ολυμπιακού και Ρεάλ
- Μικρόσωμοι σκύλοι: Ποια είναι τα κοινά λάθη που κάνουμε στην ανατροφή τους και πώς να τα αποφύγουμε
- Εκλογές στην Κύπρο: Η αποχή δεν είναι επιλογή, είπε ο Χριστοδουλίδης – «Δεν αγωνιώ για το αποτέλεσμα»
- Μουντιάλ 2026: Μέσι, Εμπαπέ, Κέιν στο βίντεοκλιπ της Σακίρα για το «Dai Dai»



