Το γλυκό ψυγείου με ζελέ και μπισκότα που ξετρελαίνει
Είναι καλοκαιρινό, εύκολο και γρήγορο
Υλικά
Για το ζελέ
2 φακελάκια ζελέ
2 ποτήρια ζεστό νερό
2 ποτήρια κρύο νερό
Για την κρέμα
1 λίτρο γάλα
2 φακελάκια κρέμα Γιώτης βανίλια
12 κ. σ. ζάχαρη
1 φακελάκι βανιλίνη άρωμα
Βάση
2 πακέτα μπισκότα πτι μπερ
Εκτέλεση
Διαλύουμε τα φακελάκια ζελέ στο ζεστό νερό και ανακατεύουμε καλά.
Κατόπιν προσθέτουμε το κρύο νερό και ανακατεύουμε.
Σε μια κατσαρόλα φτιάχνουμε την κρέμα και ανακατεύουμε μέχρι η κρέμα να πήξει. Προσέχουμε να μην σβολιάσει.
Σε ένα ταψί στρώνουμε τα μπισκότα και ρίχνουμε την κρέμα
Έπειτα το βάζουμε για στο ψυγείο μέχρι η κρέμα να κρυώσει καλά.
Το βγάζουμε και ρίχνουμε από πάνω το ζελέ και το αφήνουμε το ψυγείο μέχρι να πήξει καλά το ζελέ.
- Μια ματιά στο Euphoria: Η Ζεντάγια έχει μπλεξίματα με την μαφία, ο Ελόρντι χορεύει γυμνός, η Σάφερ χαλαρώνει
- Αταμάν: Ο Παναθηναϊκός δεν είναι φαβορί για την Ευρωλίγκα – Ο Ομπράντοβιτς δεν είχε καλά αποτελέσματα»
- Βρετανία: Ο βασιλιάς Κάρολος μιλά για πρώτη φορά για τη μάχη του με τον καρκίνο
- Ο Λανουά κρίνεται και από τους ξένους διαιτητές
- Παυλόπουλος: Η Δικαστική Εξουσία απομακρύνεται επικίνδυνα από τις ρίζες της χρησιμοποιώντας την Τεχνητή Νοημοσύνη
- Γιατί τα ζευγάρια τσακώνονται περισσότερο τα Χριστούγεννα;


