Βαρβιτσιώτης για την επίθεση κουκουλοφόρων: Δε θα με φοβίσουν
Τέτοιες ενέργειες στρέφονται κατά της λειτουργίας της Δημοκρατίας δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ με αφορμή την επίθεση από ομάδα κουκουλοφόρων
Μήνυμα πως η επίθεση που δέχθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο πολιτικό του γραφείο δεν τον φοβίζει και ότι τέτοιες ενέργειες στρέφονται κατά της λειτουργίας της Δημοκρατίας έστειλε την Παρασκευή ο βουλευτής της ΝΔ Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.
Μιλώντας στο ΣΚΑΪ υποστήριξε πως όταν έφτασε η ομάδα των 30 ατόμων, ήταν μέσα στο γραφείο και ετοιμαζόταν να φύγει. «Ο αστυνομικός φρουρός με περίμενε στην είσοδο. Τότε έφτασαν 30 περίπου άτομα, φόρεσαν κουκούλες και κάποιοι από αυτούς μπήκαν στο κτίριο ενώ κάποιοι άλλοι άρχισαν να απειλούν τον αστυνομικό. Τότε έβγαλε το όπλο του και πυροβόλησε στον αέρα», σημείωσε ο κ. Βαρβιτσιώτης.
Επεσήμανε ακόμη πως «δεν μπορούμε να κρατάμε το άβατο των Εξαρχείων ή να υπάρχουν καθημερινά επεισόδια με επιθέσεις κατά των ΜΑΤ» ενώ πρόσθεσε πως «αν είχα βγει από την πόρτα του γραφείου και με εγκλώβιζαν στο κτίριο , το περιστατικό μπορεί να είχε μία άλλη κατάληξη».
- Θεσσαλονίκη: Επίθεση σε νεαρή μέσα σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ – Kατέβασαν τον άνδρα
- Το ζευγάρι των ρεκόρ: Ο Μπαμ Αντεμπάγιο και η θρύλος του WNBA, Έιτζα Γουίλσον (vids)
- Προειδοποίηση για επιχείρηση παρακολούθησης ευρωπαίων αξιωματούχων και στρατιωτικών σε WhatsApp και Signal
- Έχω παιδιά: Το μαρτύριο της φασίνας
- Doomscrolling: Ένας εχθρός που κάθε βράδυ… ροκανίζει τον ύπνο και την ποιότητα ζωής μας
- Ρωσία: Ισόβια σε 15 άντρες για την τρομοκρατική επίθεση του 2024 στη Μόσχα που στοίχισε τη ζωή σε 149 άτομα

