Θεσσαλονίκη: 52χρονος μαχαίρωσε την γυναίκα του όταν διαπίστωσε ότι τον απατά
Η 47χρονη μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Λαγκαδά κι από εκεί στο Νοσοκομείο Παπανικολάου, όπου νοσηλεύεται
Οικογενειακό επεισόδιο εκτυλίχθηκε στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης όπου 52χρονος τραυμάτισε με μαχαίρι την 47χρονη σύζυγό του. Ο δράστης φαίνεται να ομολόγησε λίγες ώρες αργότερα την πράξη του σε αστυνομικούς του τοπικού τμήματος όπου προσήλθε αυτοβούλως.
Όπως κατέθεσε ο ίδιος, όλα συνέβησαν ύστερα από καβγά που είχε με τη γυναίκα για προσωπικούς λόγους. Σύμφωνα με πληροφορίες του voria.gr το θύμα ήταν μητέρα πέντε παιδιών και ο σύζυγος της τη μαχαίρωσε όταν διαπίστωσε ότι διατηρεί εξωσυζυγική σχέση.
Η 47χρονη μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Λαγκαδά κι από εκεί στο Νοσοκομείο Παπανικολάου, όπου νοσηλεύεται. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, φέρει τραύματα στον θώρακα, αλλά η ζωή της δεν διατρέχει κίνδυνο. Ο καθ’ ομολογίαν δράστης κρατείται και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, με την οποία οδηγείται στον αρμόδιο εισαγγελέα πλημμελειοδικών.
- Η απάντηση του Κλοπ για πιθανή επιστροφή: «Ποτέ μην λες ποτέ»
- Νέα επαγγελματική «σφαλιάρα» για την Νίκολα Πελτζ με φόντο τον πόλεμο των Μπέκαμ – Είναι ενοχλητικό, δεν βλέπεται
- Πώς θα αποζημιωθούν οι πληγέντες από την κακοκαιρία – Η διαδικασία και τα ποσά
- ΠΑΣΟΚ σε κυβέρνηση μετά την αποκάλυψη του in για τις «στημένες» ερωτήσεις στην εξεταστική για υποκλοπές – «Πόση ακόμη δυσωδία…»
- Αγροτικά μπλόκα: το ρήγμα θα παραμείνει
- Απίστευτο ξέσπασμα Λεσόρ: «Σταματήστε να λέτε ψέματα, ούτε εγώ δεν ξέρω πότε θα επιστρέψω»


