
Προειδοποιούν οι μετεωρολόγοι: Χαλάει πάλι ο καιρός
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ, προειδοποιώντας για χαλαζοπτώσεις και ισχυρές βροχές
Για νέο κύμα κακοκαιρίας που θα πλήξει τα ηπειρωτικά της χώρας και το Ιόνιο προειδοποιούν οι μετεωρολόγοι, με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία να εκδίδει έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού.
Συγκεκριμένα, αναφέρουν ότι προβλέπονται για το επόμενο διήμερο ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυρούς ανέμους.
Την Τετάρτη αναμένεται να επηρεαστούν το Ιόνιο, η Ήπειρος, η δυτική και κεντρική Μακεδονία, και πιθανόν πρόσκαιρα η δυτική Στερεά, η βόρεια Πελοπόννησος και η δυτική και βόρεια Θεσσαλία.
Για αύριο, Πέμπτη 24 Μαΐου, μέχρι το μεσημέρι η κακοκαιρία θα έχει πλήξει κατά διαστήματα το Ιόνιο (κυρίως στα βόρεια) και πιθανόν την Εύβοια, ενώ μέχρι το βράδυ θα επηρεαστούν οι υπόλοιπες ηπειρωτικές περιοχές της χώρας, εκτός της Θράκης.
- Φίλοι εναντίον φίλων – Σπάνιος «εμφύλιος πόλεμος» δίχασε τη μεγαλύτερη ομάδα χιμπατζήδων
- Ένα γράμμα του DNA αρκεί για να μετατρέψει θηλυκά έμβρυα σε αρσενικά
- Ο Τραμπ ακύρωσε ό,τι ονειρεύεται κάθε λογικός πρόεδρος: Καλούς πράκτορες και ακριβείς πληροφορίες για το Ιράν
- Οι τελευταίες «δουλειές» που έκανε ο Κώστας Τσιάρας, πριν κλείσει την πόρτα του ΥΠΑΑΤ
- Στο «στόχαστρο» και της Μίλαν ο Καρέτσας
- Γιαν Μαρτέλ: Οι ήρωες της Ιλιάδας είναι οι Γκέιτς και οι Έπσταϊν της εποχής που τσακώνονται μεταξύ τους


