Θεσσαλονίκη: Νεαρός βούτηξε στο Θερμαϊκό για να σώσει ηλικιωμένο
Ο 80χρονος διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ για προληπτικούς λόγους
Νεαρός βούτηξε στα νερά του Θερμαϊκού για τη διάσωση ηλικιωμένου που είχε πέσει, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, στη θάλασσα. Η πτώση συνέβη στη 1 μετά τα μεσάνυχτα στην παλιά παραλία της Θεσσαλονίκης, στο ύψος της Πλατείας Αριστοτέλους.
Εκείνη την ώρα περνούσε από το σημείο παρέα νεαρών, που άκουσε τον 80χρονο να καλεί σε βοήθεια. Χωρίς δεύτερη σκέψη, ένας εξ αυτών βούτηξε στο Θερμαϊκό και με τη συνδρομή των φίλων του έβγαλε τον ηλικιωμένο από τα νερά.
Ο 80χρονος διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ για προληπτικούς λόγους. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης.
- Super League: Ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας ο Ολυμπιακός – Το υπόλοιπο πρόγραμμα
- Πόλεμος των influencer στο Ντουμπάι – «Φτωχομπινέδες, αχάριστοι» όσοι δεν βλέπουν τον πόλεμο ως χρήμα
- ΟΦΗ – Ολυμπιακός 0-3: Πάρτι… ανανέωσης ο Ελ Κααμπί και στην κορυφή οι «ερυθρόλευκοι»
- Άρης: Η 11άδα για το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό
- Σεισμός 4,5 Ρίχτερ ανοιχτά της Κρήτης
- Νίκη 6άδας το Περιστέρι Betsson στο Μαρούσι (84-61) – Επιβλητικός ο Προμηθέας στη Μύκονο (99-89)


