Σκηνοθετημένη η ληστεία στο κυλικείο του Ιπποκράτειου
Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν, μεταξύ αυτών κι ο υπάλληλος του κυλικείου
Σκηνοθετημένη αποδείχθηκε τελικά πως ήταν η ληστεία που σημειώθηκε στη μία μετά τα μεσάνυχτα στο κυλικείο του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης. Οι αστυνομικές αρχές της πόλης συνέλαβαν τον υπάλληλο του κυλικείου που κατήγγειλε την εις βάρος του ληστεία και τρία ακόμη άτομα που τον συνέδραμαν στην εκτέλεση του σεναρίου που στήθηκε.
Όπως έγινε γνωστό, οι συλληφθέντες είναι τρεις ομογενείς από χώρες της πρώην ΕΣΣΔ, ηλικίας 22, 30 και 33 ετών, όπως επίσης και ένας 29χρονος Έλληνας, οι οποίοι κατηγορούνται κατά περίπτωση για κλοπή κατά συναυτουργία, υπεξαίρεση και άσκοπη κινητοποίηση αρχών με ψευδή καταγγελία.
Σύμφωνα με την αρχική καταγγελία που έκανε ο 22χρονος υπάλληλος, άγνωστοι με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους τον απείλησαν με μαχαίρι και τον υποχρέωσαν να τους παραδώσει τις εισπράξεις της επιχείρησης, που κατά πληροφορίες ανέρχονταν σε 2.000 ευρώ. Κατά την ίδια καταγγελία, οι δράστες διέφυγαν με αυτοκίνητο, στο οποίο τους ανέμενε συνεργός τους.
Αμέσως κινητοποιήθηκε η Αστυνομία που προσήγαγε αρχικά τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση και μετά την εξέτασή τους προέκυψε ότι επρόκειτο περί στημένης ληστείας, οπότε προχώρησε στη σύλληψή τους.
Τα χρήματα βρέθηκαν στην κατοχή των συλληφθέντων και αποδόθηκαν στον νόμιμο ιδιοκτήτη τους.
- «Ανακωχή» Πάλας – Γκλάσνερ, μένει ο Αυστριακός στον πάγκο των «αετών»
- «Νόμος περί Εξέγερσης» – Το Πεντάγωνο προετοιμάζει 1.500 στρατιώτες για αποστολή στη Μινεσότα
- Ταΰγετος: Γλίστρησαν και έπεσαν σε χαράδρα – Δύσκολη η επιχείρηση απεγκλωβισμού των 8 ορειβατών – 4 τραυματίες
- Ψυχομαγεία, Ταρώ και Θάνατος – Ο Αλεχάντρο Χοντορόφσκι είναι έτοιμος να πεθάνει με έναν «μεγάλο οργασμό»
- Ηλιούπολη – Ολυμπιακός Β’ 1-0: Το γκολ του Μπλανκ έκρινε τον αγώνα (vid)
- Συρία: Στην κομβική πόλη Ράκα εισέβαλε ο κυβερνητικός στρατός – Μάχες με τους Κούρδους, ποιος ελέγχει τι



