Τραμπ: Μεγάλη ημέρα για το Ισραήλ
Για «μεγάλη ημέρα για το Ισραήλ» έκανε λόγο ο αμερικανός πρόεδρος ο οποίος χαιρέτισε τη μεταφορά της πρεσβείας των Ηνωμένων Πολιτειών από το Τελ Αβίβ στην Ιερουσαλήμ
Για «μεγάλη ημέρα για το Ισραήλ» έκανε λόγο ο αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος χαιρέτισε τη μεταφορά της πρεσβείας των Ηνωμένων Πολιτειών από το Τελ Αβίβ στην Ιερουσαλήμ.
«Η κλιμάκωση προς την τελετή που θα πραγματοποιηθεί στις 9:00 έχει ήδη αρχίσει» έγραψε ο Τραμπ στο Twitter, υπογραμμίζοντας πως το τηλεοπτικό δίκτυο Fox, το οποίο παρακολουθεί ανελλιπώς κάθε πρωί, θα μεταδώσει απ’ ευθείας την τελετή.
Η Ιβάνκα Τραμπ και ο Τζάρεντ Κούσνερ, η μεγαλύτερη κόρη και ο γαμπρός του αμερικανού προέδρου, που είναι επίσης σύμβουλοί του, θα συμμετάσχουν στην τελετή που θα αρχίσει στις 16:00 (τοπική ώρα και ώρα Ελλάδας), μαζί με εκατοντάδες αξιωματούχους των δύο χωρών.
Ο Ντόναλντ Τραμπ έμεινε στην Ουάσινγκτον και στη διάρκεια της τελετής θα προβληθεί βιντεοσκοπημένο μήνυμά του.
Διαβάστε επίσης:
Προκλητικός ο Νετανιάχου την ώρα που η Λωρίδα της Γάζας «φλέγεται»
«Φλέγεται» η Γάζα: Νεκροί και τραυματίες πριν τα εγκαίνια της πρεσβείας των ΗΠΑ
- Αγανάκτηση ή υποκρισία; – Γιατί οι Βρυξέλλες κατηγόρησαν την Ουάσιγκτον για «Μακαρθισμό»
- Νέα Ζηλανδία: Απίθανο να βρεθούν επιζώντες μετά την κατολίσθηση που έπληξε κάμπινγκ
- Συρία: Οι Κούρδοι παραδίδουν και άλλη φυλακή στις κυβερνητικές δυνάμεις καθώς εκπνέει η εκεχειρία
- Ουκρανία: Αιματηρές ρωσικές επιδρομές σε Κίεβο και Χάρκοβο
- Βενεζουέλα: Χιλιάδες διαδηλωτές στο Καράκας απαιτούν την απελευθέρωση του Μαδούρο
- Δόγμα Τραμπ: Πρωτοφανής στρατιωτική διάσκεψη των ΗΠΑ με 34 χώρες του Δυτικού Ημισφαιρίου


