Με «τιτίβισμά» της η ΚΑΕ Ολυμπιακός συνεχάρη τη γυναικεία ομάδα για την κατάκτηση του νταμπλ, το οποίο ήταν και 3ο διαδοχικό. Συγχαρητήρια ανακοίνωση εξέδωσαν η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο Σύνδεσμος Παλαίμαχων Καλαθοσφαιριστών Ολυμπιακού.

Στο μήνυμά της στο Twitter, η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανέφερε: «Η ΚΑΕ Ολυμπιακός συγχαίρει την γυναικεία ομάδα μπάσκετ του συλλόγου μας, η οποία μετά το Κύπελλο κατέκτησε και το πρωτάθλημα Ελλάδας! Αυτό είναι το 3ο σερί νταμπλ!!!»

Η ποδοσφαιρική ομάδα των «ερυθρόλευκων» ανάφερε σχετικά: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός συγχαίρει την ομάδα μπάσκετ γυναικών του Συλλόγου μας, για την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος και 3ου συνεχόμενου νταμπλ! Ακόμη ένας τίτλος για τον Ολυμπιακό Σύνδεσμο Φιλάθλων Πειραιώς, τον Σύλλογο που πρωταγωνιστεί σε όλα τα αθλήματα, σε Ελλάδα και Ευρώπη!»

Στην ανακοίνωση του Συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών του Ολυμπιακού αναφέρεται: «Μας κάνατε υπερήφανους άλλη μια φορά! Γράφετε τη δική σας ιστορία με ανεξίτηλη ερυθρόλευκη μπογιά, στα χνάρια των Θρύλων του Ολυμπιακού! Άξιες!»