Πόντιος Πιλάτος η εξυγίανση
Η είδηση ότι η ΕΠΟ όρισε τον Ισπανό Νταβίντ Φερνάντεθ Μπορμπαλάν να διευθύνει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, ήταν από αυτές που χαρακτηρίζονται ως «βόμβα». Ωστόσο στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχουμε χορτάσει από βόμβες. Και μεταφορικές και κυριολεκτικές.
Δεν πέρασε δα και πολύς καιρός από τις αποκαλύψεις για εμπρησμούς καταστημάτων και ρίψη χειροβομβίδας σε ξενοδοχείο ανθρώπων που σχετίζονται με το παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ούτε από την εποχή της αποκάλυψης για τη δράση της εγκληματικής οργάνωσης στην οποία εμπλέκονται εταιρείες ιδιοκτησίας προέδρων ποδοσφαιρικής ομάδας και παραγόντων της, υπόθεση που εξακολουθεί να παραμένει στο… ράφι καθώς δεν έχει ασκηθεί ακόμη δίωξη.
Όλως τυχαίως βέβαια, οι… πρωτομάστορες της εξυγίανσης, οι άνθρωποι που στη θεωρία ήθελαν να αλλάξουν τον χάρτη του ελληνικού ποδοσφαίρου και της αμαρτωλής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, είναι αυτοί που αλληλοκατηγορούνται παρασκηνιακά για τις παραπάνω υποθέσεις.
- Παντελής Παντελίδης: Εκδικάστηκαν οι αποζημιώσεις για το τροχαίο – Τι θα λάβουν οι επιβάτιδες
- «Κάντο, κάντο, κάντο» – Μικροί, μοχθηροί άνθρωποι και ο Σατανάς μέσα στο μυαλό του δολοφόνου τον Τζον Λένον
- Η Συμμαχία των Προθύμων αισιοδοξεί για την Ουκρανία, όμως το εδαφικό παραμένει «αγκάθι» για πιθανή συμφωνία
- Capital Link: Καταλύτης ανάπτυξης τα νέα έργα υποδομών στην Ελλάδα
- Πανσερραϊκός – Παναιτωλικός 0-1: Διπλό στις Σέρρες με «υπογραφή» Ματσάν
- Σοκαριστικό τροχαίο έξω από την Αμφίκλεια – Συγκρούστηκαν δύο νταλίκες και ένα ΙΧ



