Εκφοβισμός δημοσιογράφων και βουλευτών της αντιπολίτευσης, ποινικοποίηση της κριτικής. Ετσι λειτουργούν τα καθεστώτα. Οποιαδήποτε ομοιότητα με την κυβέρνηση είναι (;) συμπτωματική
Επιστροφή στους τελικούς της Ανατολής για τη Βοστόνη, με τους Σέλτικς να παίρνουν την πρόκριση με συνολικό σκορ 4-1, μετά από αγώνα θρίλερ απέναντι στους Σεβεντισίξερς πανηγυρίζοντας τη νίκη με 114-112.
Οι «κέλτες» μετά και τον τραυματισμό του Κάιρι Ίρβινγκ απέδειξαν για ποιο λόγο είναι η ομάδα των υπερβάσεων, παίρνοντας δίκαια την πρόκριση για τους τελικούς της Ανατολής. Εκεί θα αντιμετωπίσουν, έχοντας το πλεονέκτημα, τους Κλίβελαντ Καβαλίερς του… δαιμονισμένου ΛεΜπρον Τζέιμς.
Η αναμέτρηση με την ομάδα της Φιλαδέλφεια, είχε όλα τα χαρακτηριστικά ενός «θρίλερ». Αυτό μάλιστα το αποδεικνύουν και οι 21 εναλλαγές στο σκορ!
Ο Τζέϊσον Τέιτουμ με 25 πόντους ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Τζέιλεν Μπράουν να προσθέτει 24 και τον Τέρι Τοζίερ 17 πόντους.
Για τους ηττημένους Σέβεντισεξερς -που μπορεί να αποχαιρέτησαν τη σεζόν, όμως έδειξαν ότι το μέλλον τους είναι λαμπερό- ο Τζόελ Εμπίιντ σταμάτησε στους 27 πόντους, όσους και ο Ντάριο Σάριτς, ενώ ο Μπεν Σίμονς πρόσθεσε 18 πόντους.
Με γκολ του Σέσκο στο 90'+6' η Γιουνάιτεντ απέφυγε την ήττα κόντρα στη Γουέστ Χαμ (1-1) όμως και κρατήθηκε στην 4η της βαθμολογίας, μετά το 2-2 της Τσέλσι με τη Λιντς.
Η Τσέλσι ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0 ως το 66′, όμως η Λιντς έκανε μεγάλη επιστροφή στο Στάμφορντ Μπριτζ αποσπώντας 2-2, για την 26η αγωνιστική της Premier League. Έχασαν έδαφος για την 4άδα οι μπλε.
Παίκτες όπως ο Τζέιμς, ο Μίροτιτς, ο Μπλοσομγκέιμ αλλά και ο Ντιαλό κάθε άλλο παρά σίγουροι θα πρέπει να θεωρούνται στη Μονακό, παρά το γεγονός ότι ο Πρίγκιπας Αλβέρτος προσπαθεί να βρει