Με άνοδο άνοιξε το Χρηματιστήριο την Τετάρτη
Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 5,53 εκατ. ευρώ
Ανοδικές τάσεις επικρατούν στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου, με την αγορά να υπερβαίνει τα επίπεδα των 820 μονάδων.
O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:00 διαμορφώνεται στις 821,94 μονάδες σημειώνοντας άνοδο 0,49%.
Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 5,53 εκατ. ευρώ.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει άνοδο σε ποσοστό 0,42%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύεται σε ποσοστό 0,82%.
Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης τη μεγαλύτερη άνοδο σημειώνουν οι μετοχές της Εθνικής (+2,31% στα 0,310 ευρώ), του ΟΛΠ (+1,74% στα 16,380 ευρώ), της Motor Oil (+1,44% στα 19,700 ευρώ) και του ΟΤΕ (+1,06% στα 11,410 ευρώ).
Αντιθέτως τις μεγαλύτερες απώλειες καταγράφουν οι μετοχές της Folli Follie (-3,34% στα 8,350 ευρώ), της Σαράντης (-2,28% στα 15,00 ευρώ) και της Coca Cola HBC (-1,05% στα 28,200 ευρώ).
Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημειώνουν οι δείκτες των Τηλεπικοινωνιών (+1,06%) και του Πετρελαίου (+0,62%), ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες καταγράφουν οι δείκτες του Εμπορίου (-3,79%) και των Τροφίμων (-1,04%).
Ανοδικά κινούνται 31 μετοχές, 20 πτωτικά και 11 παραμένουν σταθερές.
Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές:Ιντραλότ +4,55% και Q&R +4,00%, ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές: Λεβεντέρης(π) -25,69% και Λεβεντέρης(κ) -10,00%.
- Καλαμάτα: Τροχαίο με ΙΧ που έπεσε στον ποταμό Άρι – Απεγκλωβίστηκε η γυναίκα οδηγός
- Ουκρανία: «Γελοίο» το βίντεο που παρουσίασε η Ρωσία σαν «απόδειξη» για την επίθεση στην κατοικία Πούτιν
- Ο Σέσκο είχε (ξανά) ραντεβού με την ατυχία και τα έβαλε με το δοκάρι
- Νομοσχέδιο: Κάντο όπως με τα τσιγάρα – Η Νέα Υόρκη αλλάζει τα Social Media
- Όπρα Γουίνφρεϊ: Πιο δυνατή από ποτέ στα 72 – Η μάχη με την παχυσαρκία και το τέλος της αυτοτιμωρίας
- «Η ΑΕΚ βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία για τον Βάργκα» (pic)









