
Γιόρτασε την πρωτιά… βουλιάζοντας τη Ντιναμό ο Ολυμπιακός
Είχε κατακτήσει την πρώτη θέση στον όμιλό του πριν καν αγωνιστεί, όμως αυτό δεν τον απέτρεψε από το να κερδίσει και στη Μόσχα
Ο Ολυμπιακός είχε κατακτήσει την πρώτη θέση στον όμιλό του πριν καν αγωνιστεί απόψε με τη Ντιναμό στη Μόσχα (έχασε η Μπαρτσελονέτα από την Μπρέσια), όμως αυτό δεν απέτρεψε τον πρωταθλητή Ελλάδας από το να επιβληθεί των Ρώσων με 13-9 και να κατακτήσει την ενδέκατη νίκη σε 13 αγώνες στο Champions League.
Τα οκτάλεπτα: 3-1, 2-3, 3-5, 1-4
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά και προηγήθηκαν με 3-0, όμως οι «ερυθρόλευκοι» έβγαλαν αντίδραση, ισοφάρισαν με τους Ομπράντοβιτς, Μυλωνάκη και Δελακά, όμως η Ντιναμό προηγήθηκε στο ημίχρονο με 5-4 βρίσκοντας τις λύσεις. Η συνέχεια, ωστόσο, ανήκε στον Ολυμπιακό, που κυριάρχησε απόλυτα, έσφιξε την άμυνά του και με επιμέρους σκορ 9-4 έφτασε σε μια άνετη νίκη.
Για τους Ρώσους σκόραραν οι, Λάζαρεβ 2, Ράντζεν 2, Χόλοντ 2, Μπιτσκόβ 1, Λατίποβ 1, Σούμποτιτς 1 και για την ομάδα του Θοδωρή Βλάχου οι, Ομπράντοβιτς 3, Γενηδουνιάς 3, Γούνας 2, Μυλωνάκης 2, Δελακάς 1, Μουρίκης 1, Φουντούλης 1.
Για τη 14η και τελευταία αγωνιστική του Α΄ ομίλου (9 Μαΐου) θα παίξουν Ολυμπιακός – Μπαρτσελονέτα, Γιουγκ Ντουμπρόβνικ – Ντιναμό Μόσχας, Μπρέσια – Ανόβερο και Όρβοσι – Παρτιζάν Βελιγραδίου.
- New York Times: Οι ΗΠΑ έχουν αποκλείσει το Ισραήλ από τις διαπραγματεύσεις – Ιράν: Ο Τραμπ δεν έχει επιλογές
- Έμπολα: Τρία νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα στην Ουγκάντα
- Οι ανατροπές που έρχονται με τα επιδόματα – Όσα πρέπει να ξέρετε
- Σκαριόλο για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Δεν βρίσκεσαι κάθε χρόνο σε τελικό, πρέπει να δώσουμε το 100%»
- Κρήτη: Κρίσιμη αλλά σταθερή η κατάσταση του 3χρονου – Το παιδί περιγράφεται ως «ιδιαίτερα κακοποιημένο»
- Παραίτηση Γκάμπαρντ: Γιατί ο οποιοσδήποτε διάδοχός της θα δυσκολευτεί να κρατήσει τη θέση της





