Οι λάθος χειρισμοί που έθεσαν εκτός μάχης τον Πρίντεζη
Τα λάθη του ιατρικού επιτελείου του Ολυμπιακού και οι 12 ενέσεις πριν το Game 3 με τη Ζαλγκίρις άφησαν εκτός τον Γιώργο Πρίντεζη από το κρισιμότερο παιχνίδι της σεζόν.
Ο Γιώργος Πρίντεζης ήταν η σκιά του εαυτού του στη σειρά του Ολυμπιακού με τη Ζαλγκίρις για τα play off της Euroleague, καθώς δεν ήταν 100% έτοιμος, λόγω των πόνων που ένιωθε στο πόδι του. Ο Έλληνας φόργουορντ ταλαιπωρούνταν από μια απλή μόλυνση στο δάκτυλο του ποδιού του, παρόλα αυτά το ιατρικό επιτελείο των ερυθρόλευκων χειρίστηκε λάθος το πρόβλημα του, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να κάνει 12 ενέσεις με τους Λιθουανούς για να ξεπεράσει τους πόνους.
- Τούρκος αξιωματούχος: Ο πύραυλος δεν είχε στόχο την Τουρκία, πιστεύουμε ότι στόχευε βάση στην Κύπρο
- Οριστικά χωρίς οπαδούς στο Άνφιλντ η Γαλατασαράι κόντρα στη Λίβερπουλ
- Δολοφόνησαν την κομμουνίστρια, φεμινίστρια Γιανάρ Μοχάμεντ στο Ιράκ – Δεν έχει αναλάβει κανείς ευθύνη
- Γερμανία: Δεν σχεδιάζει να στείλει στρατιωτική υποστήριξη στην Κύπρο – Η κατάσταση μπορεί να αλλάξει «ανά πάσα στιγμή»
- Εκτακτες οδηγίες στη Κύπρο: Αποστολή SMS στις 7 το απόγευμα – Τα μέτρα αυτοπροστασίας σε περίπτωση ανάγκης
- Η στιγμή που η Χεζμπολάχ πλήττει ισραηλινό τανκ Merkava στον νότιο Λίβανο


