Μπέρμινγχαμ: Αυτοκίνητο έπεσε σε πεζούς έξω από τζαμί – Δύο τραυματίες
Οι βρετανικές Αρχές εξετάζουν κατά πόσο σχετίζεται με την τρομοκρατία
Αυτοκίνητο παρέσυρε πεζούς έξω από τζαμί στην οδό Έτινγκτον στο Μπέρμινχαμ, τραυματίζοντας δύο πολίτες.
Όπως μεταδίδουν τα βρετανικά Μέσα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο οδηγός χτύπησε δύο πεζούς και εγκατέλειψε το σημείο.
Οι έρευνες αυτή την ώρα συνεχίζονται με τους αστυνομικούς να εξετάζουν τις κάμερες ασφαλείας της περιοχή προκειμένου να για να ρίξουν φως στο συμβάν.
Οι Αρχές αναζητούν τον δράστη, ενώ δεν έχουν αποκλείσει την τρομοκρατική επίθεση.
«Αυτή τη στιγμή, δεν μπορούμε να αποκλείσουμε ή να επιβεβαιώσουμε αν το περιστατικό συνδέεται με τρομοκρατία αλλά περιμένουμε τα στοιχεία που θα προκύψουν από την έρευνα», ανέφερε στην Express ο ιδιωτικός ντετέκτιβ, Γκρεγκ Έβανς.
Όσον αφορά τους τραυματίες, σύμφωνα με το Reuters, ο ένας από τους δύο έχει χτυπήσει στο κεφάλι και ο άλλος μπορεί να σταθεί στα πόδια του, όμως είναι φανερά πληγωμένος.
- Ουκρανία: Η Δύση πρέπει να συμβιβαστεί με την πραγματικότητα επί του πεδίου, τονίζει ο Λαβρόφ,
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Μύθοι και αλήθειες για τους «αιώνιους»
- Ο Τραμπ παρέχει πλήρη στήριξη στον Νετανιάχου – Aπειλεί Ιράν, Χαμάς και Χεζμπολάχ «αν συμπεριφέρονται άσχημα»
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 30.12.2025]
- Ανεβαίνει το θερμόμετρο στην Εσπανιόλ, ζητήθηκε «φρένο» στον θυμό για τον Ζοάν Γκαρσία
- Τεχεράνη: Διαδηλώσεις έξω από κλειστά καταστήματα, λόγω ισοτιμίας και ακρίβειας



