
Ζάκυνθος: Ξεκινούν περιπολίες για την αποφυγή πυρκαγιών
Το κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (ΔΑΕΕ), βρίσκεται στο νησί προκειμένου να επιθεωρήσει περιοχές που έχουν καεί
Στην Ζάκυνθο βρίσκεται κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (ΔΑΕΕ), προκειμένου να επιθεωρήσει περιοχές που έχουν καεί. Η εν λόγω υπηρεσία είναι αυτόνομη από το Πυροσβεστικό σώμα.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως το κλιμάκιο θα μείνει για αρκετό καιρό στο νησί και θέλει να παρακολουθήσει τι συμβαίνει με τις πρώτες δασικές πυρκαγιές της φετινής αντιπυρικής περιόδου, καθώς -αν και Απρίλιος- ήδη υπάρχουν οι πρώτες μικρές εστίες σε Βολίμα και Κερί.
Το κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού έχει πραγματοποιήσει σειρά επαφών με τους τοπικούς φορείς αλλά και με στελέχη της αστυνομίας για να ληφθούν από τώρα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.
Μεικτά κλιμάκια της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας και της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού, αναμένεται να αρχίσουν άμεσα εντατικές περιπολίες σε όλες τις ορεινές περιοχές της Ζακύνθου για την πρόληψη κάθε είδους κακόβουλης προσπάθειας εμπρησμού.
Τα μπλόκα από τα μεικτά κλιμάκια θα υπάρχουν όλο το 24ωρο σε κάθε είδους δρόμο των περιοχών που είναι στόχοι πιθανών εμπρησμών.
Βολίμες, Κοιλιωμένος, Κερί, Αγαλάς, Αργάσι, Πηγαδάκια και Καλαμάκι είναι κάποιες από τις περιοχές της Ζακύνθου, που βρίσκονται σε συναγερμό για το ενδεχόμενο νέων πυρκαγιών.
- ΕΕΕ: Ηχηρή παρέμβαση στη «γαλάζια» προσπάθεια σπίλωσης της ευρωπαϊκής εισαγγελίας
- Ακρίβεια διαρκείας: Η διεύρυνση του χάσματος με την Ευρώπη και το ηχηρό μήνυμα του 85%
- Νίκολιτς: «Αν επιτρέψουμε στη Ράγιο να πιάσει τον ρυθμό της τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα»
- Μαζικές απαγορεύσεις στα social media ανηλίκων – Οι ειδικοί προειδοποιούν για λάθος στρατηγική
- Θεσσαλονίκη: Στην εντατική διασωληνωμένος ο φοιτητής με βακτηριακή μηνιγγίτιδα – Σε χημειοπροφύλαξη οι επαφές του
- Ανήσυχος για όσα συμβαίνουν στον Λίβανο ο Μητσοτάκης – «Όχι διόδια στα στενά του Ορμούζ»

