Σκύρος: Ξεκίνησε η επιχείρηση ανέλκυσης του Μιράζ
Η αισθητή βελτίωση των καιρικών συνθηκών επέτρεψε στο ωκεανογραφικό σκάφος «Αιγαίο» να καταπλεύσει στην περιοχή και να ξεκινήσει τις απαραίτητες εργασίες
Ξεκίνησε σήμερα, Παρασκευή, η επιχείρηση ανέλκυσης των συντριμμιών του Μιράζ 2000-5, που συνετρίβη στις 12 Απριλίου κοντά στη Σκύρο και είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου.
Η αισθητή βελτίωση των καιρικών συνθηκών στη θαλάσσια περιοχή εννέα ναυτικά μίλια βορειοανατολικά της Σκύρου, όπου εντοπίστηκε το ηχητικό σήμα του καταγραφέα πρόσκρουσης, επέτρεψε στο ωκεανογραφικό σκάφος «Αιγαίο» να καταπλεύσει στην περιοχή και να ξεκινήσει τις απαραίτητες εργασίες.
Την επιχείρηση έχει αναλάβει η ερευνητική ομάδα του Ελληνικού Κέντρου Θαλασσίων Ερευνών (ΕΛΚΕΘΕ), ενώ μαζί τους βρίσκονται και μέλη της Επιτροπής Διερεύνησης του Αεροπορικού Ατυχήματος της Πολεμικής Αεροπορίας.
- Αιγάλεω: Κατασκευάζεται νέος βρεφονηπιακός σταθμός
- Από την κιθάρα του Κερτ Κομπέιν στο χειρόγραφο σενάριο του Rocky – Η διάσημη συλλογή του Τζιμ Ίρσεϊ βγαίνει στο «σφυρί»
- Ελευσίνα: «Η πεθερά μου πέθανε σε 3 λεπτά» – Τι λέει ο πρώην σύζυγος της 44χρονης
- Κρήτη: Μεγάλο το ενδιαφέρον των Ισραηλινών επενδυτών
- Πέθανε η ηθοποιός Μάγδα Λέκκα
- Συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν: Ποιοι υπουργοί θα συνοδεύσουν τον πρωθυπουργό στην επίσκεψη στην Τουρκία


