Συναγερμός στη Μόσχα – Τηλεφώνημα για βόμβα στο ΥΠΕΞ
Σύμφωνα με πηγές, περίπου 40 άνθρωποι απομακρύνθηκαν από τις εγκαταστάσεις και οι υπηρεσίες αντιμετώπισης εκτάκτων περιστατικών ερευνούν τους χώρους
Στην εκκένωση των εγκαταστάσεων του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών στη Μόσχα προχώρησαν οι τοπικές αρχές, έπειτα από τηλεφώνημα το οποίο προειδοποιούσε για τοποθέτηση βόμβας και το ενδεχόμενο έκρηξης.
«Μετά την προειδοποίηση σχετικά με την απειλή για έκρηξη στο κτίριο του υπουργείου Εξωτερικών, οι εργαζόμενοι (του υπουργείου) απομακρύνονται» ανέφερε πηγή των υπηρεσιών εκτάκτων περιστατικών, μιλώντας στο πρακτορείο ειδήσεων Sputnik.
Προς το παρόν δεν έχει καταστεί γνωστός ο αριθμός των ανθρώπων που εκκένωσαν το κτίριο.
Σύμφωνα με πηγές, περίπου 40 άνθρωποι απομακρύνθηκαν από τις εγκαταστάσεις και οι υπηρεσίες αντιμετώπισης εκτάκτων περιστατικών ερευνούν τους χώρους.
Τον Σεπτέμβριο, συναγερμό είχαν προκαλέσει σειρά ανώνυμων τηλεφωνημάτων, που είχαν ως αποτέλεσμα την εκκένωση 2,3 εκατομμυρίων ανθρώπων σε 186 πόλεις σε ολόκληρη τη χώρα.
- Γουατεμάλα: Σε «κατάσταση πολιορκίας» κηρύχθηκε η χώρα μετά τις δολοφονίες αστυνομικών από συμμορίες
- Πορτογαλία: Ο ακροδεξιός υποψήφιος περνάει στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών
- Γουατεμάλα: 7 αστυνομικοί δολοφονούνται από συμμορίες μετά τις εξεγέρσεις σε φυλακές
- Συναγερμός για μεγάλη πυρκαγιά σε εργοστάσιο στις Αχαρνές
- Γροιλανδία: ΕΕ και Βρετανία δεσμεύονται για την κυριαρχία της Δανίας, λέει η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Ελαφρύτερα εκκαθαριστικά
