Ο πρόεδρος Αναστασιάδης συναντάται με την Τ. Μέι και την βασίλισσα Ελισάβετ
Μεταβαίνει στο Λονδίνο για τη σύνοδο των κρατών - μελών της Κοινοπολιτείας
Ο Πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης μεταβαίνει την Τρίτη το πρωί στο Λονδίνο, όπου θα συμμετάσχει στη Σύνοδο των Αρχηγών Κρατών και Κυβερνήσεων των χωρών μελών της Κοινοπολιτείας που θα πραγματοποιηθεί στη βρετανική πρωτεύουσα στις 18 με 20 Απριλίου. Κατά την παραμονή του στο Λονδίνο, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης διμερή συνάντηση με την Πρωθυπουργό της Βρετανίας κα Τερέζα Μέι, στο πρωθυπουργικό Γραφείο, θα συναντηθεί με τον Πρόγκημα Κάρολο και θα παρακαθίσει σε γεύμα με τη βασίλισσα Ελισάβετ.
Επίσης θα έχει χωριστές συναντήσεις τους Πρωθυπουργούς της Αυστραλίας, της Νέας Ζηλανδίας και της Ινδίας, ενώ στις 18 Απριλίου θα παρακαθίσει σε δείπνο που θα παραθέσει η Πρωθυπουργός Μέι προς τιμή των αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων που συμμετέχουν στη Σύνοδο. Επίσης, την ίδια μέρα, ο Πρόεδρος της Κύπρου θα έχει συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού στην έδρα του Οργανισμού, στο Λονδίνο.
Τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας θα συνοδεύουν στο Λονδίνο ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Πρόδρομος Προδρόμου και υπηρεσιακοί παράγοντες.
Σήμερα ο κ. Αναστασιάδης βρίσκεται σε δείπνο χαμηλών προσδοκιών με τον κ. Ακιντζί για την πιθανότητα επανεκκίνησης των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό.
- Τρεις καταγγελίες «έβαλαν» χειροπέδες στον Γιώργο Τσαγκαράκη – Οι πληροφορίες που είχε η ΕΛ.ΑΣ.
- Αλίμονο στους νέους: Η στεγαστική μέγγενη που συνθλίβει τα όνειρά τους
- Χρίστος Αντωνιάδης: Αποκαλύπτει αν υπήρξε ζευγάρι με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου στους «Δύο Ξένους»
- Νιώθετε εξαντλημένες; Οκτώ είδη «αόρατης εργασίας» που κάνουν τις γυναίκες να νιώθουν υπερφορτωμένες
- LIVE: Άστον Βίλα – Γουέστ Χαμ
- LIVE: Τότεναμ – Νότιγχαμ Φόρεστ




