Με δυνατές παρουσίες και στελέχη από την Κρήτη ανακοινώθηκε η Εκτελεστική Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής. Η Φώφη Γεννηματά υπολογίζει στην Κρήτη αφού υπάρχουν παραδοσιακές Παπανδρεϊκές και πασοκικές επιρροές στο νησί.

Και όπως όφειλε ανταποκρίθηκε στην ιδιαιτερότητα που έχει για το μέλλον του Κινήματος, η Κρήτη. Βασικός στόχος του νέου εγχειρήματος παραμένει η άνοδος των ποσοστών του στο νησί, κάτι που θα έχει ιδιαίτερη βαρύτητα και αντανάκλαση στα εθνικά ποσοστά.

Πρώτιστος στόχος φυσικά είναι το Κίνημα να καταστεί τρίτη δύναμη στο Κοινοβούλιο με ένα ποσοστό που θα υπερβαίνει το 10% και θα μπορεί έτσι νε παρέμβει στις εξελίξεις. Μετά λοιπόν το νέο Γραμματέα του Κινήματος, Μανώλη Χριστοδουλάκη, που έχει κρητική καταγωγή, την τιμητική της έχει η Κρήτη και στην Εκτελεστική Επιτροπή.

Όπου συμμετέχουν: ο Ευρωβουλευτής και γνωστός καθηγητής Γιώργος Γραμματικάκης, ο Βουλευτής Ηρακλείου Βασίλης Κεγκέρογλου, ο πολύ στενός φίλος της Φώφης Γεννηματά, προερχόμενος απ’ το Ρέθυμνο, Μανώλης Όθωνας και ο πρώην Βουλευτής Λασιθίου Μιχάλης Καρχιμάκης.

Πηγή: https://www.parapolitikakritis.gr/