Ο Λάζαρος «αναστήθηκε» και ψάχνεται
Το συμβόλαιο του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου με την ΑΕΚ τελειώνει, η Ενωση των θέλει, αλλά ο διεθνής Ελληνας εξτρέμ έχει αρκετές «Σειρήνες» να τον δελεάζουν.
Δεν χωρά αμφιβολία πως το συγκεκριμένο όνομα θα «παίξει» πολύ δυνατά την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Ήταν άλλωστε από τους πρωταγωνιστές της ΑΕΚ στην πορεία προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος κι έφτασε η ώρα της ανταμοιβής. Μ’ ένα (πολύ) καλό συμβόλαιο βεβαίως – βεβαίως. Ο λόγος για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο που θα είναι από τα κεντρικά πρόσωπα της μεταγραφικής σκηνής. Απολύτως δικαιολογημένα κρίνοντας κάποιος απ’ τα όσα πρόσφερε στην ομάδα του.
- LIVE: ΠΑΟΚ – ΑΕΚ
- Γερνάμε σαν χώρα: Στα 47,2 έτη η διάμεση ηλικία στην Ελλάδα – Είμαστε οι τρίτοι «γηραιότεροι» στην ΕΕ
- Ράγιο Βαγιεκάνο-Ατλέτικο Μαδρίτης 3-0: Ανώμαλη προσγείωση για τους (τυπικά) φιλοξενούμενους
- Τροχαίο στα Σπάτα – Έκοψε στα δύο κολώνα ηλεκτροδότησης
- Κώστας Τσουκαλάς: Η ιστορία δεν μπαίνει σε πλειστηριασμό – Το ΥΠΠΟ να προχωρήσει στην αγορά τους
- Οι επιζώσες του Έπσταϊν ζητούν λογοδοσία εν μέσω κρίσης των θεσμών: Τι μάθαμε από την εκρηκτική ακρόαση της Παμ Μπόντι

