Σεξιστική επίθεση φίλων της Γκλάντμπαχ στη διαιτητή του αγώνα με τη Χέρτα
Η Γκλάντμπαχ ζήτησε «συγγνώμη» από τη διαιτητή του αγώνα κόντρα στη Χέρτα, Μπιμπιάνα Στέινχαους, για τα σεξιστικά συνθήματα που ακούστηκαν σε βάρος της από μερίδα οπαδών της ομάδας
Η Γκλάντμπαχ επικράτησε με 2-1 της Χέρτα Βερολίνου το Σάββατο (7/4), ωστόσο μια απόφαση της διαιτητού Μπιμπιάνα Στέινχαους να ακυρώσει ένα γκολ ως οφσάιντ μετά και τη χρήση του VAR προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις των οπαδών της γηπεδούχου ομάδας.
Όπως ήταν φυσικό, η απόφαση αυτή δεν τους άρεσε καθόλου και επιτέθηκαν με σεξιστικούς χαρακτηρισμούς στη διαιτητή της συνάντησης, αποκαλώντας την «πόρνη».
Η Γκλάντμπαχ από την πλευρά της χαρακτήρισε ανεπίτρεπτη την πράξη των οπαδών της και απολογήθηκε στην Στέινχαους για τα συνθήματα που ακούστηκαν από την εξέδρα.
«Ζητάμε συγγνώμη ως σύλλογος από την Μπιμπιάνα Στέινχαους. Προσωπικά θεωρώ ότι είναι μια εξαιρετική διαιτητής. Αυτά τα συνθήματα εναντίον της δεν έχουν καμία θέση στο ποδόσφαιρο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο αθλητικός διευθυντής της γερμανικής ομάδας.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.