Συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών ο γιος διάσημου ηθοποιού
Οι αστυνομικοί, αφού έψαξαν το όχημα, βρήκαν 14 γραμμάρια μαριχουάνα και αμφεταμίνες.
Δεν είναι η πρώτη φορά που δημιουργεί προβλήματα στον διάσημο πατέρα του. Ο λόγος για τον Χούπερ Πέν, γιο του Σον Πέν, ο οποίος συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών. Οδηγούσε το αυτοκίνητό του στο οποίο επέβαινε και η σύντροφός του, σε αυτοκινητόδρομο της Νεμπράσκα, όταν οι αστυνομικές αρχές του έκαναν σήμα να σταματήσει.
Οι αστυνομικοί, αφού έψαξαν το όχημα, βρήκαν 14 γραμμάρια μαριχουάνα και αμφεταμίνες.
Ο Χόπερ Πεν κατηγορείται για την κατοχή της μαριχουάνας.
Στην πολιτεία της Νεμπράσα, η κατοχή ελεγχόμενων ουσιών θεωρείται κακούργημα.
Ο 24χρονος Χόπερ έχει μιλήσει ανοικτά στο παρελθόν για την μάχη που δίνει με τον εθισμό του στα ναρκωτικά. Σε συνέντευξή του πέρυσι στην βρετανική Evening Standard είχε παραδεχθεί τον εθισμό του στην μεθαμφεταμίνη.
«Έκανα πολλά αλλά η μεθαμφεταμίνη ήταν κυρίως εκείνη που με έριξε. Πήγα για αποτοξίνωση επειδή κάποια στιγμή ξύπνησα σε ένα νοσοκομείο και ο πατέρας μου μού είπε, «Αποτοξίνωση ή παγκάκι;» και του απάντησα, «θα πάρω το κρεβάτι»», είπε τότε ο Χόπερ.
- Καλλιθέα: Καλύτερη εικόνα για το κοριτσάκι που έπεσε στο σιντριβάνι – Τι λέει ο πατέρας του για το ατύχημα
- Χαμός με Κόντε στη Νάπολι – Ο αποκλεισμός στο Κύπελλο και τα δύο… δάχτυλα που έδειξε ο Ιταλός
- Απόκριες στην Αθήνα: Οι πιο απίθανοι μασκαράδες πλημμυρίζουν το Ζάππειο
- Μάντζος: Διάλογος Ελλάδας-Τουρκίας, χωρίς αυταπάτες, με ρεαλισμό και απόλυτη επίγνωση των θέσεων της άλλης πλευράς
- Μισθοί: Μείωση στο ρυθμό αύξησης στην Ευρωζώνη – Η θέση της Ελλάδας
- Λεβαδειακός – ΟΦΗ 0-1: Στον τελικό του Κυπέλλου οι Κρητικοί των 10 παικτών! (vids)



