Στο Διαιτητικό Δικαστήριο ο ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Στον ΠΑΟΚ θέλουν πέραν από τους βαθμούς και την ακύρωση της τιμωρίας της έδρας να οριστεί και τον ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, που δεν ξεκίνησε ποτέ λόγω του τραυματισμού του προπονητή Όσκαρ Γκαρθία.
Η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων φαίνεται πως «άνοιξε την όρεξη των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, οι οποίοι δεν φαίνεται να ικανοποιήθηκαν με την επιστροφή των τριών βαθμών και την παρουσία του κόσμου τους στα δύο επόμενα παιχνίδια.
Ο Δικέφαλος του Βορρά με επίσημη ανακοίνωση κάνει γνωστό πως θα προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο, για το γεγονός ότι κατοχυρώθηκε το ματς της Τούμπας στον Ολυμπιακό (0-3).
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Περιμέναμε από την ελληνική δικαιοσύνη μια τελική απόφαση σχετικά τη μη τέλεση του αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός.
Η σημερινή απόφαση δεν δικαιώνει την εκτίμησή μας, πως ο αγώνας πρέπει να οριστεί και να διεξαχθεί κανονικά και για τον λόγο αυτό θα προσφύγουμε άμεσα στο Διαιτητικό Δικαστήριο».
in.gr
- Το Ιράν είναι «κοντά στην ήττα», δηλώνει ο Τραμπ, αλλά «αυτό δεν πάει να πει ότι θα σταματήσουμε αμέσως»
- Ιράκ: Χτυπήθηκαν 2 δεξαμενόπλοια – Σκοτώθηκε ναυτικός – Ερευνες για αγνοουμένους
- Πετρέλαιο: Νέα αλματώδης αύξηση της τιμής του WTI παρά την παρέμβαση των ΗΠΑ
- Ιράν: 172 εκατ. βαρέλια πετρελαίου από τα στρατηγικά τους αποθέματα αποδεσμεύουν οι ΗΠΑ
- Ιράν: «Συντονισμένη επίθεση» με τη Χεζμπολά κατά του Ισραήλ «με πυραύλους και drones»
- Συρία: Πέθανε ο Σάλεχ Μούσλιμ, ηγέτης των Κούρδων της Ροζάβας


