Αντίστροφη μέτρηση για την ανοιχτή έκδοση του Lexus LC
Η Lexus φέρεται να έχει ήδη δώσει το πράσινο φως για την παραγωγή μιας cabrio έκδοσης για το κορυφαίο της coupe.
Μια ανοιχτή εκδοχή πρόκειται να αποκτήσει σύντομα το εντυπωσιακό coupe της Lexus, LC σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από το εσωτερικό της φίρμας.
Για την ακρίβεια, η παρουσία της ανοιχτής έκδοσης του LC στην γκάμα θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη καθώς, κατά την ίδια πηγή, έχουν ολοκληρωθεί όλες οι τυπικές εταιρικές διαδικασίες, δίνοντας το «πράσινο φως» για την παραγωγή του η οποία θα αναπληρώσει το κενό που προκύπτει από την απουσία cabrio στην γκάμα της Lexus.
Σε κάθε περίπτωση, η έλευση του LC Cabriolet δεν θα πρέπει να αναμένεται νωρίτερα από διάστημα δύο ετών, καθώς η Lexus προς το παρόν προτιμά να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά της –τουλάχιστον επισήμως.
Ενδεικτική είναι η δήλωση του επικεφαλής της Lexus, Yoshihiro Sawa ο οποίος σε σχετική ερώτηση, ανέφερε ότι ελπίζει στην προσθήκη μιας cabrio έκδοσης στο κοντινό μέλλον, επισημαίνοντας ωστόσο ότι η Lexus έχει πλήρη επίγνωση της ανάγκης για μια cabrio έκδοση με δεδομένες τις απαιτήσεις της premium κατηγορίας.
Ως εκ τούτου, όπως επίσης ο ίδιος ανέφερε, η Lexus εξετάζει όλες τις πιθανότητες, επισημαίνοντας απλώς ότι η κατασκευή μιας τέτοιας έκδοσης είναι τεχνικά εφικτή.
Όπως και να έχει, δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται ότι η ανοιχτή εκδοχή του LC θα μοιραστεί την ίδια γκάμα κινητήρων με την coupe έκδοση.
Σε παράλληλη εξέλιξη, η Lexus διερευνά το ενδεχόμενο προσθήκης και μιας σπορ έκδοσης του κορυφαίου της coupe με το διακριτικό F η οποία όμως δεν έχει πάρει ακόμα έγκριση.
Αν ωστόσο, το LC F πάρει τελικώς το πράσινο φως, το επικρατέστερο σενάριο το θέλει να εξοπλίζεται με ένα νέο διπλά υπερτροφοδοτούμενο V8 με χωρητικότητα 4,0 λίτρων ο οποίος αναμένεται να του εξασφαλίσει εκρηκτικές επιδόσεις.
auto.in.gr
- «Φως στο Τούνελ»: Αποκαλυπτικά στοιχεία για δύο σκοτεινές υποθέσεις
- «Φαίνεται τόσο υπέροχος» – Ο Τζακ Νίκολσον σε σπάνια φωτογραφία με τα παιδιά του (και σε τρελή φόρμα)
- Τι είπε ο Σπανούλης για τη μεγάλη νίκη επί της Παρί και τη μεταγραφή του Τζόσεφ
- Κικίλιας: «Η ασφάλεια των επιβατών είναι πρώτα και πάνω από όλα» – Τι είπε για αγρότες και Τσίπρα
- Αλεξανδρούπολη: Ζευγάρι βρέθηκε νεκρό στο σπίτι του έπειτα από μέρες αναζήτησης – Τι εξετάζουν οι Αρχές
- Ποιο ChatGPT, έρχεται το… ChatCR7: Τεράστια συμφωνία του Ρονάλντο με εταιρία τεχνητής νοημοσύνης (pics)
- Πούτιν, Τραμπ ή αδέσμευτος; – Ιδού το ερώτημα για Μόντι
- Κακοκαιρία Byron: Υδροστρόβιλος «σάρωσε» οικισμό στο Ηράκλειο Κρήτης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442