
Ολυμπιακός: Με την πλάτη στον τοίχο
Ο Ολυμπιακός δίνει απόψε ένα από τα πιο δύσκολα ματς των τελευταίων χρόνων απέναντι στην Σπόρτινγκ στη Λισσαβόνα.
Ο Ολυμπιακός δίνει απόψε ένα από τα πιο δύσκολα ματς των τελευταίων χρόνων απέναντι στην Σπόρτινγκ στη Λισσαβόνα. Αν δεν κερδίσει αποχαιρετά τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και απλά περιμένει την Γιουβέντους για ένα ματς γοήτρου σε δεκαπέντε βράδια στο Καραϊσκάκη.
Πάει με την πλάτη στον τοίχο για τρεις λόγους. Πρώτον γιατί έχει χάσει το πρώτο ματς. Δεύτερον γιατί είναι αμφίβολο αν έχει καταλάβει το πόσο δυνατή είναι η ομάδα που αντιμετωπίζει. Και τρίτον γιατί έχει την υποχρέωση της νίκης κι αυτό είναι, για τις περισσότερες ελληνικές ομάδες. ένα βάρος ασήκωτο.
Το έγκλημα του Σεπτέμβρη
Αν ξαναδεί κάποιος, όχι ολόκληρο το ματς, αλλά απλά την ενδεκάδα που παράταξε ο Χάσι εκείνο το βράδυ του Σεπτέμβρη κόντρα στην Σπόρτινγκ στο Καραϊσκάκη, θα καταλάβει ότι μιλάμε για ένα από τα πλέον λάθος ματς στην ιστορία του Ολυμπιακού.
Ο τότε προπονητής του πρωταθλητή είχε παίξει με τον Καπίνο, τους Ελαμπντελαουί, Φιγκέιρας, Εγκελς και Ρομαό στην άμυνα, τον Ζιλέ, τον Οφόε και τον Φορτούνη στη μεσαία γραμμή, τους Καρσελά, Μάριν και Τζούρτζεβιτς στην επίθεση.
Δυο περίπου μήνες αργότερα, κι ενώ η σεζόν έχει λίγο τρέξει, καταλαβαίνεις ότι μιλάμε για σύνθεση αυτοκαταστροφής.
Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο του Αντώνη Καρπετόπουλου στο karpetshow.gr
in.gr
- ΗΠΑ: Σφοδρές αντιδράσεις για το «παραλήρημα» του Τραμπ – «Αντισταθείτε στην τρέλα του»
- Σπάθας: «Οι λεπτομέρειες στο γκολ του Γιαζίτσι που ακυρώθηκε» (vid)
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: «Θεσμική σκευωρία»
- Βρετανοί νέοι και άνεργοι ψάχνουν λύση στον στρατό
- Γιατί οι πλούσιοι Κινέζοι αναζητούν πολυτελείς κατοικίες στη Ζιμπάμπουε
- Γιορτή σήμερα 6 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Μεγάλη Δευτέρα και Εορτολόγιο



