
Κις Vs Στέφενς για το στέμμα του US Open
Μάντισον Κις και Σλόαν Στέφενς, ξεπέρασαν τα εμπόδια των Κόκο Βαντεγουέι και Βίνους Γουίλιαμς και θα συναντηθούν το Σάββατο στον τελικό του US Open στη Νέα Υόρκη, διεκδικώντας το πρώτο Grand Slam τίτλο της καριέρας τους. Η Στίβενς κέρδισε με το εντυπωσιακό 6-1, 0-6, 7-5 τη Βίνους Γουίλιαμς, μετά από 2 ώρες και 7 λεπτά αγώνα, ενώ πιο επιβλητική ήταν η Κις που συνέτριψε μέσα σε 66 λεπτά, με 6-1, 6-2 την Βαντεγουέι στο δεύτερο ημιτελικό της Πέμπτης.
Μάντισον Κις και Σλόαν Στέφενς, ξεπέρασαν τα εμπόδια των Κόκο Βαντεγουέι και Βίνους Γουίλιαμς και θα συναντηθούν το Σάββατο στον τελικό του US Open στη Νέα Υόρκη, διεκδικώντας το πρώτο Grand Slam τίτλο της καριέρας τους.
Η Στέφενς κέρδισε με το εντυπωσιακό 6-1, 0-6, 7-5 τη Βίνους Γουίλιαμς, μετά από 2 ώρες και 7 λεπτά αγώνα, ενώ πιο επιβλητική ήταν η Κις που συνέτριψε μέσα σε 66 λεπτά, με 6-1, 6-2 την Βαντεγουέι στο δεύτερο ημιτελικό της Πέμπτης.
«Δεν έχω λόγια για να περιγράψω πως νιώθω. Η σκληρή δουλειά με έφερε εδώ που είμαι” δήλωσε χαρακτηριστικά η Σλόαν Στέφενς, που είχε κερδίσει την 22χρονη συμπατριώτισσά της, Μάντισον Κις, το 2015 στο Μαiάμι.
«Νιώθω υπέροχα. Ήταν μια από αυτές τις ημέρες που βγαίνεις έξω και όλα πάνε καλά», τόνισε η Μάντισον Κις.
Στα αξιοσημείωτα, το γεγονός ότι οι δύο Αμερικανίδες είναι συμπαίκτριες στην Εθνική αλλά και πολύ φίλες!
ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ελεάνα Παπαϊωάννου: «Είχα μείνει έγκυος και απέβαλλα»
- Προειδοποίηση Πιερρακάκη στο ΔΝΤ: Κίνδυνος μεγάλης ενεργειακής κρίσης με κλειστά τα Στενά του Ορμούζ
- Κεφαλονιά: «Σήμερα έχω τον γάμο και την κηδεία της κόρης μου» – Συγκλονίζει ο πατέρας της 19χρονης
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (17/4): Πού θα δείτε το σημαντικό ματς του Παναθηναϊκού και τα υπόλοιπα ματς της Euroleague
- ΠΑΣΟΚ: Λόγια του αέρα η ανάληψη ευθύνης από τον Μακάριο Λαζαρίδη – Οφείλει να τον αποπέμψει ο Μητσοτάκης
- Μυστήριο για σοβαρό τραυματισμό 17χρονης στην Κοζάνη – Νοσηλεύεται με κάταγμα κρανίου και ρήξη τυμπάνου



