Γ.Παπανδρέου: Ο Α.Τσίπρας σκυλεύει τη μνήμη του Α.Παπανδρέου
«Ο Αλέξης Τσίπρας, ο απολογητής και συνεργάτης του Πάνου Καμμένου, ο πρωθυπουργός που βάφτισε την απάτη «αυταπάτη», για να δικαιολογήσει τη ζημία που χαμογελώντας προκάλεσε στη χώρα, επιχειρεί σήμερα να σκυλεύσει τη μνήμη του Ανδρέα Παπανδρέου» αναφέρεται στην σκληρή ανακοίνωση του Κινήματος, επικεφαλής του οποίου είναι ο Γιώργος Παπανδρέου, με αφορμή το άρθρο του Αλ.Τσίπρα. «Συγκρίνει την Αλλαγή του 1981 με το συνονθύλευμα της δήθεν αριστεράς του» τονίζεται ακόμη.
«Ο Αλέξης Τσίπρας, ο απολογητής και συνεργάτης του Πάνου Καμμένου, ο πρωθυπουργός που βάφτισε την απάτη «αυταπάτη», για να δικαιολογήσει τη ζημία που χαμογελώντας προκάλεσε στη χώρα, επιχειρεί σήμερα να σκυλεύσει τη μνήμη του Ανδρέα Παπανδρέου» αναφέρεται στην σκληρή ανακοίνωση του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, επικεφαλής του οποίου είναι ο Γιώργος Παπανδρέου, με αφορμή το άρθρο του πρωθυπουργού. «Συγκρίνει την Αλλαγή του 1981 με το συνονθύλευμα της δήθεν αριστεράς του» τονίζεται ακόμη.
Ειδικότερα, η ανακοίνωση του ΚΙΔΗΣΩ αναφέρει:
«Ο Αλέξης Τσίπρας, ο απολογητής και συνεργάτης του Πάνου Καμμένου, ο Πρωθυπουργός που βάφτισε την απάτη «αυταπάτη», για να δικαιολογήσει τη ζημία που χαμογελώντας προκάλεσε στη χώρα, επιχειρεί σήμερα να σκυλεύσει τη μνήμη του Ανδρέα Παπανδρέου.
» Συγκρίνει την Αλλαγή του 1981 με το συνονθύλευμα της δήθεν αριστεράς του.
» Συγκρίνει τον Ανδρέα Παπανδρέου της Εθνικής Συμφιλίωσης και της Κοινωνικής Δικαιοσύνης με τον ίδιο, το διχασμό και το μίσος που επέφερε στην ελληνική κοινωνία από την αρχή της κρίσης, για να ανέβει τα σκαλιά της εξουσίας.
» Ο Αλέξης Τσίπρας θεωρεί τους πολίτες ηλίθιους, αμνήμονες και εύκαιρα θύματα στον καιροσκοπισμό του. Στην ασυδοσία του κυνισμού του, στις απομιμήσεις μαϊμούδες, δεν θα απαντήσουμε εμείς, αλλά ο λαός».
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας