Προσφυγή κατά του ΠΑΟ κατέθεσε ο Γενς Βέμερ
Στα πειθαρχικά όργανα της ΕΠΟ προσέφυγε ο «παροπλισμένος» Γερμανός αμυντικός του Παναθηναϊκού Γενς Βέμερ, με αίτημα να μείνει ελεύθερος και να του επιδικαστεί ποσό 550.000 ευρώ. Το ποσό αφορά τα χρήματα που του οφείλονται και τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, που λήγει το καλοκαίρι του 2018. Ο Βέμερ κατέθεσε προσφυγή, η οποία θα εκδικαστεί στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών διαφορών της Ομοσπονδίας. Στο ποσό που διεκδικεί έχει επίσης συμπεριλάβει πριμ και διάφορες παροχές, όπως π.χ. το αυτοκίνητο που χρησιμοποιεί και το ενοίκιο.
Στα πειθαρχικά όργανα της ΕΠΟ προσέφυγε ο «παροπλισμένος» Γερμανός αμυντικός του Παναθηναϊκού Γενς Βέμερ, με αίτημα να μείνει ελεύθερος και να του επιδικαστεί ποσό 550.000 ευρώ.
Το ποσό αφορά τα χρήματα που του οφείλονται και τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, που λήγει το καλοκαίρι του 2018. Ο Βέμερ κατέθεσε προσφυγή, η οποία θα εκδικαστεί στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών διαφορών της Ομοσπονδίας.
Στο ποσό που διεκδικεί έχει επίσης συμπεριλάβει πριμ και διάφορες παροχές, όπως π.χ. το αυτοκίνητο που χρησιμοποιεί και το ενοίκιο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Προσοχή! Απάτη με SMS και emails που χρησιμοποιούν το όνομα του Δήμου Αθηναίων
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Κατεπείγουσα έρευνα για τον «Φραπέ» – Εντολή για αυτόφωρη διαδικασία αν προκύψει το αδίκημα της ψευδούς κατάθεσης
- Δίκη Χρυσής Αυγής: Δευτέρα το πρωί συνεχίζεται η αγόρευση για την ενοχή των 42 κατηγορουμένων
- «Supergirl»: Κυκλοφόρησε το εκρηκτικό τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας με την Μίλι Άλκοκ
- Πέρκινς: «Ο Αντετοκούνμπο είναι δειλός – Να βγει να πει ότι θέλει να αποχωρήσει»
- Αναχωρούν για τα μπλόκα οι αγρότες που απέκλεισαν το λιμάνι της Θεσσαλονίκης – «Δεν κάνουμε πίσω»

