Προσφυγή κατά του ΠΑΟ κατέθεσε ο Γενς Βέμερ
Στα πειθαρχικά όργανα της ΕΠΟ προσέφυγε ο «παροπλισμένος» Γερμανός αμυντικός του Παναθηναϊκού Γενς Βέμερ, με αίτημα να μείνει ελεύθερος και να του επιδικαστεί ποσό 550.000 ευρώ. Το ποσό αφορά τα χρήματα που του οφείλονται και τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, που λήγει το καλοκαίρι του 2018. Ο Βέμερ κατέθεσε προσφυγή, η οποία θα εκδικαστεί στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών διαφορών της Ομοσπονδίας. Στο ποσό που διεκδικεί έχει επίσης συμπεριλάβει πριμ και διάφορες παροχές, όπως π.χ. το αυτοκίνητο που χρησιμοποιεί και το ενοίκιο.
Στα πειθαρχικά όργανα της ΕΠΟ προσέφυγε ο «παροπλισμένος» Γερμανός αμυντικός του Παναθηναϊκού Γενς Βέμερ, με αίτημα να μείνει ελεύθερος και να του επιδικαστεί ποσό 550.000 ευρώ.
Το ποσό αφορά τα χρήματα που του οφείλονται και τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, που λήγει το καλοκαίρι του 2018. Ο Βέμερ κατέθεσε προσφυγή, η οποία θα εκδικαστεί στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών διαφορών της Ομοσπονδίας.
Στο ποσό που διεκδικεί έχει επίσης συμπεριλάβει πριμ και διάφορες παροχές, όπως π.χ. το αυτοκίνητο που χρησιμοποιεί και το ενοίκιο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τα «καρφιά» του Κόναν Ο’Μπράιεν για τον Ντόναλντ Τραμπ στα Όσκαρ
- ΕΕ: Τα έκτακτα μέτρα για την ενέργεια που βρίσκονται στο τραπέζι
- Συνελήφθη 84χρονος στη Θεσσαλονίκη με ποινή ισόβιας κάθειρξης για διακίνηση ναρκωτικών
- Άρης: Η ομιλία του Γρηγορίου – Τι είπε στους παίκτες μετά τη νέα γκέλα στο πρωτάθλημα
- Ντουμπάι: Αναβάλλεται η προγραμματισμένη πτήση επαναπατρισμού Ελλήνων
- Καύσιμα: «Άλμα» 20% στο ντίζελ και 8% στην αμόλυβδη – Ανήσυχοι οι καταναλωτές



