Ο Ικερ Κασίγιας, που στις 30 Μαϊου έγινε 36 ετών, θα παραμείνει, για μια ακόμη σεζόν, στο δυναμικό της Πόρτο, καθώς ανανέωσε το συμβόλαιο του με την πορτογαλική ομάδα. Ο Ισπανός τερματοφύλακας ήταν αρχικά αποφασισμένος να τερματίσει την παραμονή του στην Πόρτο, μετά από δύο περιόδους κατά τις οποίες μέρος των αποδοχών τους καταβλήθηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης, μετά τη συμφωνία που επετεύχθη για να φύγει από το «Μπερναμπέου».
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθάρισε με 3-1 την Άστον Βίλα στο «Ολντ Τράφορντ», πέρασε μόνη 3η στη βαθμολογία και το +3 από τους «Χωριάτες» και πλέον βλέπει για τα καλά το σεντόνι του επόμενου Champions League.
Ο Ολυμπιακός επικράτησε με το επιβλητικό 11-0 στην έδρα του Αγίου Θωμά - Η ομάδα ποδοσφαίρου Γυναικών των Πειραιωτών πέτυχε την 12η νίκη της σε ισάριθμα ματς.