Τρεις αγωνιστικές στον ΟΣΦΠ για το ματς με τον Πλατανιά
Με ποινή αποκλεισμού της έδρας του για τρεις αγωνιστικές, τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακός από το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Οργανο της Super League, για τον πολυσυζητημένο αγώνα της 1ης Απριλίου με τον Πλατανιά στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο αθλητικός δικαστής δέχθηκε ότι υπήρξε χρήση βίας εναντίον μελών της αποστολής της χανιώτικης ομάδας, χωρίς όμως να προκληθεί τραυματισμός, κάτι που θα ήταν ιδιαιτέρως επιβαρυντικό για τους «ερυθρόλευκους». Να σημειωθεί ότι ο αθλητικός δικαστής απέρριψε την πρόσθετη παρέμβαση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Με ποινή αποκλεισμού της έδρας του για τρεις αγωνιστικές, τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακός από το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Οργανο της Super League, για τον πολυσυζητημένο αγώνα της 1ης Απριλίου με τον Πλατανιά στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».
Ο αθλητικός δικαστής δέχθηκε ότι υπήρξε χρήση βίας εναντίον μελών της αποστολής της χανιώτικης ομάδας, χωρίς όμως να προκληθεί τραυματισμός, κάτι που θα ήταν ιδιαιτέρως επιβαρυντικό για τους «ερυθρόλευκους».
Να σημειωθεί ότι ο αθλητικός δικαστής απέρριψε την πρόσθετη παρέμβαση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Η ποινή που επιβλήθηκε, εφόσον δεν αλλάξει στη δευτεροβάθμια επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ, σημαίνει πως ο Ολυμπιακός θα δώσει κεκλεισμένων των θυρών συνολικά τα πρώτα πέντε παιχνίδια του στο επόμενο πρωτάθλημα, αφού έχει τιμωρηθεί με ακόμη δύο αγωνιστικές, για τον ημιτελικό του κυπέλλου με την ΑΕΚ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Γκραντ «υποδέχθηκε» τον Χέιζ-Ντέιβις με… Space Jam (pic)
- Κιμ Τζου Ε: Η πρώτη ηγέτιδα της Βόρειας Κορέας – Ο Κιμ Γιονγκ Ουν επέλεξε την 13χρονη κόρη του ως διάδοχό
- Γιώργος Κουμάντος: Ήταν ένα ιστορικό λάθος η Ελληνική Επανάσταση;
- Στον πάγκο της Εθνικής Αγγλίας ως το 2028 ο Τούχελ (pics)
- Βίλατζ Λιμπερταδόρες: Πρώτο σφύριγμα στη Δαμάστα Ηρακλείου – Απόψε στο MEGA
- Μεγάλη Εικόνα: Έρχεται στις 16 Φεβρουαρίου με τους Ευάγγελο Βενιζέλο και Ντόρα Μπακογιάννη


