Βραδιά τζαζ από το Αζερμπαϊτζάν για τα Παιδικά Χωριά SOS
Η Πρεσβεία της Δημοκρατίας του Αζερμπαϊτζάν στην Ελλάδα παρουσιάζει στο ελληνικό κοινό τη μουσική τζαζ του Αζερμπαϊτζάν, μέσα από μια μοναδική συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Αίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος), την Τρίτη 30 Μαΐου 2017, στις 20:30. Η μουσική αυτή βραδιά έχει τίτλο Impression και πραγματοποιείται σε συνεργασία με τα Παιδικά Χωριά SOS. Το Αζερμπαϊτζάν έχει […]
Η Πρεσβεία της Δημοκρατίας του Αζερμπαϊτζάν στην Ελλάδα παρουσιάζει στο ελληνικό κοινό τη μουσική τζαζ του Αζερμπαϊτζάν, μέσα από μια μοναδική συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Αίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος), την Τρίτη 30 Μαΐου 2017, στις 20:30.
Η μουσική αυτή βραδιά έχει τίτλο Impression και πραγματοποιείται σε συνεργασία με τα Παιδικά Χωριά SOS.
Το Αζερμπαϊτζάν έχει μία από τις πιο αξιοθαύμαστες μουσικές ιστορίες, με δεκάδες μουσικά όργανα και έχει αναπτύξει μία ισχυρή μουσική σκηνή τζαζ με πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες σε όλο τον κόσμο.
Το πρόγραμμα της βραδιάς θα παρουσιάσει το ορχηστρικό συγκρότημα Emil, Enver and Friends, στο οποίο συμμετέχει ο Emil Afrasiyab, ένας από τους πιο διάσημους τζαζ-πιανίστες του Αζερμπαϊτζάν. Ο Emil Afrasiyab ειδικεύεται σε κλασικό τζαζ και παραδοσιακό Mugam-τζαζ και έχει παίξει σε περισσότερες από 40 χώρες τα τελευταία δέκα χρόνια.
Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την υποστήριξη του Ξενώνα Βρεφών SOS, που λειτουργούν τα Παιδικά Χωριά SOS στο Μαρούσι.
Εισιτήρια για την εκδήλωση διατίθενται στα εκδοτήρια του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών στην τιμή των 15,00 ευρώ, 10,00 ευρώ και 7,00 ευρώ φοιτητικό.
Πληροφορίες στα ταμεία του Μεγάρου Μουσικής.
entertainment.in.gr
- Παναθηναϊκός: Φτάνει στην Αθήνα μέσα στην ημέρα ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις
- Διάσκεψη Μονάχου: «Μας έτεινε το χέρι αντί να μας ρίξει γροθιά, αλλά τίποτα δεν άλλαξε» – Δεν έπεισε ο Ρούμπιο
- Κατάκολο: Ειδικό συνεργείο για την απομάκρυνση του βράχου που αποκολλήθηκε – Εκκενώθηκαν δέκα κατοικίες
- Καίτη Γαρμπή: «Έχει ωραίες φωνές, αλλά για τη συνθήκη της Eurovision θα είναι πάρα πολύ καλός ο Akylas»
- Ανδρουλάκης σε ΚΟΕΣ: Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ για να τελειώσουμε οριστικά με το «επιτελικό κράτος»
- Τα νεότερα για τον Μουστάφα Φαλ: Το χρονοδιάγραμμα επιστροφής και η τελευταία κενή θέση στη Euroleague (vid)
- Κομισιόν: Καμπανάκι για το ελληνικό χρέος – Πώς μπορεί να γίνει επικίνδυνο
- Φονικό στη Βιάννο: Στα δικαστήρια ο 63χρονος αδελφοκτόνος
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 15.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/cristofer-maximilian-YK8Mvocj6yE-unsplash-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442