ΝΔ: Συλλυπητήρια για το δυστύχημα, αλλά και ερωτήματα για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ
Τα θερμά συλλυπητήρια της ΝΔ στις οικογένειες των θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας στη Θεσσαλονίκή εξέφρασε ο αρμόδιος τομεάρχης του κόμματος, Κώστας Καραμανλής. Ο ίδιος έθεσε και σειρά ερωτημάτων για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Τα θερμά συλλυπητήρια της ΝΔ στις οικογένειες των θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας στη Θεσσαλονίκή εξέφρασε ο αρμόδιος τομεάρχης του κόμματος, Κώστας Καραμανλής. Ο ίδιος έθεσε και σειρά ερωτημάτων για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Όλη η δήλωση του βουλευτή Σερρών:
«Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων του χθεσινοβραδινού σιδηροδρομικού δυστυχήματος. Ευχόμαστε περαστικά και να πάνε όλα καλά σε όλους τους τραυματίες.
» Το δυστύχημα αυτό γεννά πλήθος ερωτημάτων:
Ποιος είναι τελικά ο ακριβής αριθμός των επιβατών του συγκεκριμένου δρομολόγιου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ;
Βασιζόμενη σε ποιες πληροφορίες έσπευσε να εκδώσει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ανακοίνωση αναφερόμενη αρχικώς σε τέσσερα θύματα;
Για ποιους λόγους αφέθηκαν κάποιοι επιβάτες να εγκαταλείψουν το χώρο με δικά τους μέσα σύμφωνα και με τις πρώτες δηλώσεις του Διοικητή της Πυροσβεστικής Κεντρικής Μακεδονίας χωρίς να διαπιστωθεί από τις κρατικές Υπηρεσίες εάν είναι όλοι καλά στην υγεία τους και δίνοντας έστω μια τυπική κατάθεση;
» Ταυτόχρονα, δημιουργούνται ερωτήματα για το πώς λειτουργούν οι ελληνικοί σιδηρόδρομοι.
Είναι αλήθεια ότι στο δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη σε συγκεκριμένα σημεία μειώνεται η ταχύτητα των αμαξοστοιχιών; Μήπως υπάρχει ελλιπή συντήρηση του δικτύου;
Θα παρακολουθούμε στενά αυτήν την υπόθεση. Αναμένουμε την άμεση διενέργεια της έρευνας για να φωτισθούν τα αίτια του τραγικού δυστυχήματος.»
ΚΚΕ: Συλλυπητήρια και άμεση διερεύνηση
Τα θερμά του συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στη Θεσσαλονίκη εξέφρασε και το ΚΚΕ.
«Πρέπει άμεσα να διερευνηθούν τα αίτια του δυστυχήματος, ιδιαίτερα όσον αφορά τα μέτρα και τις συνθήκες ασφαλείας» καταλήγει.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας