
Θλάση ο Αϊντάρεβιτς, εκτός για δυο εβδομάδες
Πιο σοβαρό από όσο αρχικά είχε εκτιμηθεί είναι το πρόβλημα του Αστριτ Αϊντάρεβιτς. Ο Σουηδός υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο που έδειξε θλάση α΄ βαθμού στον δεξιό προσαγωγό, κάτι που μεταφράζεται σε απουσία δύο εβδομάδων από τους αγώνες της ΑΕΚ. Ετσι, χάνει τον ημιτελικό κυπέλλου της Πέμπτης με τον Ολυμπιακό και το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στη Βοιωτία (23/4) και θέτει ως στόχο επιστροφής τη ρεβάνς με τους «ερυθρόλευκους» στις 27 Απριλίου.
Πιο σοβαρό από όσο αρχικά είχε εκτιμηθεί είναι το πρόβλημα του Αστριτ Αϊντάρεβιτς. Ο Σουηδός υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο που έδειξε θλάση α΄ βαθμού στον δεξιό προσαγωγό, κάτι που μεταφράζεται σε απουσία δύο εβδομάδων από τους αγώνες της ΑΕΚ.
Ετσι, χάνει τον ημιτελικό κυπέλλου της Πέμπτης με τον Ολυμπιακό και το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στη Βοιωτία (23/4) και θέτει ως στόχο επιστροφής τη ρεβάνς με τους «ερυθρόλευκους» στις 27 Απριλίου.
Στο μεταξύ, εξιτήριο πήρε από το νοσοκομείο ο Βασίλης Λαμπρόπουλος που υποβλήθηκε σε αρθροσκοπική συνδεσμοπλαστική αποκατάσταση ρήξης πρόσθιου χιαστού δεξιού γόνατος. Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός βρίσκεται πλέον σπίτι του και ξεκινά κανονικά τη διαδικασία της αποκατάστασης η οποία υπολογίζεται στους έξι μήνες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τα σενάρια, οι επαφές και τα κλεισμένα deals που έρχονται στη Euroleague
- Μαρούσι: Συνελήφθη ο σύζυγος της 27χρονης που έπεσε δύο φορές στο κενό από το διαμέρισμά της
- Με την πλάτη στον τοίχο λόγω ΟΠΕΚΕΠΕ η κυβέρνηση – Βαρύ το κλίμα στο «γαλάζιο» στρατόπεδο, φουντώνει η εκλογολογία
- Τηλεφώνημα για βόμβα στο γραφείο της Φωτεινής Αραμπατζή
- Παρίσι: Μήνυση για εγκλήματα πολέμου στη Βηρυτό από καλλιτέχνη που έχασε τους γονείς του
- Χάτζι, ο εκλεκτός της Ρουμανίας

