
Νέος προπονητής της ΑΕΛ ο Ολλανδός Πάους
Ο Ολλανδός Αντρέ Πάους θα είναι προπονητής της ΑΕΛ μέχρι το τέλος της σεζόν 2017/18. Πρόκειται για έναν 51χρονο Ολλανδό που τελευταία του ομάδα ήταν η Ανόρθωση, από την οποία απομακρύνθηκε τον Φεβρουάριου του 2016.
Ο Ολλανδός Αντρέ Πάους θα είναι προπονητής της ΑΕΛ μέχρι το τέλος της σεζόν 2017/18. Πρόκειται για έναν 51χρονο Ολλανδό που τελευταία του ομάδα ήταν η Ανόρθωση, από την οποία απομακρύνθηκε τον Φεβρουάριου του 2016.
Ως ποδοσφαιριστής, έκανε αξιόλογη καριέρα με την Τβέντε από το 1985 έως το 1994 και στη συνέχεια έπαιξε για δύο χρόνια στο πρωτάθλημα Ιαπωνίας με την Τζουμπίλο Ιουάτα. Ως προπονητής, δούλεψε για αρκετά χρόνια (2006-2011) στην ερασιτεχνική Εμεν και πέρασε για λίγους μήνες από τη Μάλτα και την Βαλέτα πριν καταλήξει στην Κύπρο.
Ο Πάους αναλαμβάνει καθήκοντα από τη Δευτέρα.
Η ανακοίνωση της ΑΕΛ:
«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι πρώτος προπονητής από τις 3/4/2017 έως τις 30/6/2018 αναλαμβάνει ο ολλανδός κ. Andre Paus.
Ο κ. Paus θα είναι στη Λάρισα από το Σάββατο 1/4/2017 και θα διαμείνει μαζί με την υπόλοιπη αποστολή στο ξενοδοχείο όπου θα καταλύσει η αποστολή που θα επιλεγεί από τον κ. Βουτυρίτσα για τον αγώνα στις 2/4 με αντίπαλο την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Η ΠΑΕ ΑΕΛ έχει δικαίωμα μονομερούς ανανέωσης της συμβάσεως με τον κ. Paus για άλλα δύο χρόνια, δηλαδή έως τις 30/6/2020.
Την ποδοσφαιρική ομάδα θα κοουτσάρει μόνος ο κ. Βουτυρίτσας απέναντι στον ΠΑΟΚ και από τη Δευτέρα 3/4/2017 αναλαμβάνει ο κ. Paus.
Η παρουσίαση του θα γίνει τη Δευτέρα 3/4 σε ώρα που θα γνωστοποιηθεί εντός των ημερών».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Συλλογικές συμβάσεις εργασίας: Ο νόμος ψηφίσθηκε, οι αυξήσεις αργούν…
- Στηρίζει Αταμάν ο Γιαννακόπουλος – Δεν φεύγει από τον Παναθηναϊκό ο Τούρκος
- Υδρογονάνθρακες: Πότε πέφτουν τα γεωτρύπανα στα 9 blocks
- Ο Ινδός μηχανικός που ανακάλυψε τη μόδα από τα social media κι έγινε μοντέλο του Armani
- Tablets που βοηθούν τα παιδιά να μάθουν παίζοντας
- Τα 8 βασικά συμπεράσματα από τη σεισμο-ηφαιστειακή κρίση στη Σαντορίνη: «Ηταν συγκλονιστικό να το παρακολουθείς»
- Ξενώνας NiVES: Μία επιχείρηση με υπεύθυνο τρόπο λειτουργίας που σέβεται τον τόπο και το μέλλον του
- Έγκλημα στη Βιάννο: Απολογείται ο αδερφοκτόνος
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 17.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/diego-ph-ERDe79VhS1o-unsplash-1-315x220.jpg)















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442