
Μεγάλη νίκη των Μπουλς επί των Σπερς
Σπουδαία νίκη πέτυχαν οι Σικάγο Μπουλς επί των Σαν Αντόνιο Σπερς, ενώ οι ΟΓοόριορς κατάφεραν να περάσουν και από τη Γιούτα.
Την πρώτη τους ήττα μακριά από το Σαν Αντόνιο την τρέχουσα σεζόν, γνώρισαν οι Σπερς στο Σικάγο από τους Μπουλς με 95-91. Η ομάδα του Γκρεγκ Πόποβιτς, που μετρούσε 13 σερί επιτυχίες απείχε μία νίκη από την ισοφάριση του ρεκόρ, που έκαναν πέρσι οι Γουόριορς. Όμως οι «ταύροι», έχοντας ηγέτη τον Ντουέιν Γουέιντ που σημείωσε 20 πόντους, κατάφεραν να φτάσουν στην νίκη.
Εύκολη επικράτηση, παρά το τελικό σκορ (106-99) για τους Γουόριορς στη Γιούτα, απέναντι στους Τζαζ, που αγωνίστηκαν χωρίς τους Χέιγουορντ, Χιλ, Χουντ και Φέιβορς. Ο Στεφ Κάρι πέτυχε 26 πόντους για την ομάδα του Στιβ Κερ. Εξαιρετικός ο Μαρκ Γκασόλ, σημείωσε 36 πόντους, οδηγώντας τους Γκρίζλις στο 88-86 επί των Μπλέιζερς. Οι Σίξτερς, έβαλαν τέλος στο αρνητικό σερί 23 ηττών εκτός έδρας , πανηγυρίζοντας με 99-88 στη Νέα Ορλεάνη.
Τα αποτελέσματα:
Ράπτορς-Τίμπεργουλβς 124-110
Ουίζαρντς-Νάγκετς 92-85
Γκρίζλις-Μπλέιζερς 88-86
Πέλικανς-Σίξερς 88-99
Τζαζ-Ουόριορς 99-106
Μπουλς-Σπερς 95-91
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτή: Βίντεο του Νίκου Ανδρουλάκη στο TikTok
- Sani Men: Ισχυρά, όπως εσύ!
- Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό
- Έργο προστασίας και ανάδειξης του Mon Repos
- Δένδιας: Είμαστε βέβαιοι ότι το drone είναι ουκρανικό – Πρόκειται για εξαιρετικά σοβαρό ζήτημα
- Ηλιούπολη: Έπεσαν στο κενό από ταράτσα εξαώροφης πολυκατοικίας δύο 17χρονες – Νεκρή η μία, σε σοβαρή κατάσταση η δεύτερη


