Στην Μπαρτσελόνα ως το 2022 ο Λουίς Σουάρες
Ο Λουίς Σουάρες θα παραμείνει «μπλαουγκράνα» ως το 2022. Ακόμη λείπει η επισημοποίηση, όμως ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Γιόσεπ Μαρία Μπαρτομέου, προανήγγειλε τη συμφωνία μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό της Ουρουγουάης Radio Vision Celeste.
Ο Λουίς Σουάρες θα παραμείνει «μπλαουγκράνα» ως το 2022. Ακόμη λείπει η επισημοποίηση, όμως ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Γιόσεπ Μαρία Μπαρτομέου, προανήγγειλε τη συμφωνία μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό της Ουρουγουάης Radio Vision Celeste.
«Η ανανέωση είναι μια τελειωμένη υπόθεση, υπάρχουν μόνο μερικές μικρές λεπτομέρειες. Ο Λουίς θα παραμείνει στη Βαρκελώνη. Τον αγαπούν όλοι κι αυτός είναι πολύ αφοσιωμένος στο σύλλογο. Μέσα στις επόμενες ημέρες ή εβδομάδες θα το επισημοποιήσουμε», δήλωσε ο Μπαρτομέου.
«Είναι ένας πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής για όλους τους οπαδούς. Είναι ένας ενδιαφέρων παίκτης, μέρος μιας θεαματικής τριπλέτας (Μέσι, Σουάρες, Νεϊμάρ), εκτός του ό,τι βοηθά το έργο της ομάδας», πρόσθεσε ο αξιωματούχος, παρέχοντας μερικές λεπτομέρειες της ανανέωσης.
«Θα παρατείνουμε το συμβόλαιό του μέχρι εκεί που ο νόμος μας επιτρέπει, αλλά στόχος είναι ο Σουάρες να παραμείνει ως το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, που έχει προγραμματιστεί για το 2022. Θέλουμε περισσότερο, αλλά, προς το παρόν, η συμφωνία θα υπογραφεί ως το 2022, επειδή πρέπει να προσαρμοστούμε στη νομοθεσία που προβλέπει ανώτατο όριο τα πέντε έτη.
Θέλουμε ο Λουίς να παραμείνει στο σύλλογό μας ακόμα και μετά την απόσυρσή του», υπογράμμισε ο Μπαρτομέου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τηλεφώνημα για βόμβα σε κεντρικό ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας
- Καναδάς: Ερωτήματα για το μακελειό στο σχολείο του Ταμπλ Ριτζ – Οι πρώτες πληροφορίες για τον δράστη
- Αιφνίδιος θάνατος 3χρονου αγοριού στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας
- Αρβανίτης: Όταν το κυβερνητικό θράσος γίνεται απειλή – Ερώτηση στην Κομισιόν για τον εκφοβισμό σε δημοσιογράφους
- Ουκρανία: Πράσινο φως από το ΕΚ για το δάνειο 90 δισ. – Στις αρχές της άνοιξης η πρώτη δόση
- Χαλάνδρι: «Λες και είμαστε αγροτικές φυλακές» – Νέες καταγγελίες για την καθηγήτρια που έσβηνε απουσίες σε μαθητές

