
Εκτός προπόνησης την Τρίτη ο Μπορουρούσης
Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού, ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης της Παρασκευής με την Μπαρτσελόνα (22:00), για την 10η αγωνιστική της Euroleague, άρχισε την Τρίτη, με τον Γιάννη Μπουρούση να μένει εκτός προπόνησης.
Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού, ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης της Παρασκευής με την Μπαρτσελόνα (22:00), για την 10η αγωνιστική της Euroleague, άρχισε την Τρίτη, με τον Γιάννη Μπουρούση να μένει εκτός προπόνησης.
Αμέσως μετά τη νίκη των «πράσινων» επί του Απόλλωνα Πατρών στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα, ο Καρδιτσιώτης σέντερ αισθάνθηκε αδιαθεσία με αποτέλεσμα να διακομιστεί και να περάσει τη νύχτα σε νοσοκομείο, αφού διαπιστώθηκε ότι ταλαιπωρείται από ιογενή γαστρεντερίτιδα.
Ο Μπουρούσης πήρε το απόγευμα της Τρίτης εξιτήριο και την Τετάρτη αναμένεται να πάρει κανονικά μέρος στην προπόνηση και να τεθεί στη διάθεση του Τσάβι Πασκουάλ. Εκτός από τον Έλληνα διεθνή σέντερ και τον τραυματία Τζέιμς Γκιστ ο Καταλανός τεχνικός δε μέτρησε άλλες απουσίες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κορυφαίοι στρατιωτικοί αξιωματούχοι από ΗΠΑ και Κούβα συναντήθηκαν στο Γκουαντανάμο
- Επίθεση ουκρανικού drone στo περιοχή Μπέλγκοροντ της Ρωσίας με δύο νεκρούς
- Η Χεζμπολάχ έχει βάλει στο στόχαστρο Ισραηλινούς αξιωματικούς με χρήση drone
- Ο Τραμπ αποδέχθηκε να παραδώσει τον έλεγχο του Κέντρου Κένεντι
- Οι ιρανικές αρχές σχεδιάζουν την κηδεία του Αλί Χαμενεΐ, τρεις μήνες μετά τον θάνατό του
- Στολίσκος για τη Γάζα: Η Γαλλία θα διερευνήσει δικαστικά τις καταγγελίες για κακοποίηση υπηκόων της στο Ισραήλ