Έτοιμος για το ντέρμπι με την Ατλέτικο ο Μπενζεμά
Ο Καρίμ Μπενζεμά επανήλθε στις προπονήσεις της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία μπορεί να υπολογίζει πλέον στις υπηρεσίες του ενόψει του σαββατιάτικου ντέρμπι πρωταθλήματος με την Ατλέτικο στο «Βιθέντε Καλντερόν».
Ο Καρίμ Μπενζεμά επανήλθε στις προπονήσεις της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία μπορεί να υπολογίζει πλέον στις υπηρεσίες του ενόψει του σαββατιάτικου ντέρμπι πρωταθλήματος με την Ατλέτικο στο «Βιθέντε Καλντερόν».
Ο Γάλλος επιθετικός έμεινε εκτός προπονήσεων από τις αρχές Νοεμβρίου εξαιτίας ενοχλήσεων στο ισχίο, ενώ τον βοήθησε στη γρήγορη αποθεραπεία το γεγονός ότι δεν καλείται πλέον στην εθνική ομάδα της χώρας του.
Η επιστροφή του είναι ένα πολύ καλό νέο για τον προπονητή της Ρεάλ, Ζινεντίν Ζιντάν, καθώς έχει ήδη χάσει για 30 ημέρες ακόμη έναν επιθετικό του, τον 23χρονο Άλβαρο Μοράτα, ο οποίος έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ναν ή Χέιζ-Ντέιβις: Τελικά ποιος παίρνει τα περισσότερα χρήματα;
- Δήμος Αθηναίων: Ξεκινούν οι διαδικασίες για τη σύσταση του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Αθηναίων
- «Απαράδεκτη συμπεριφορά»: Ο Άντριου αποκάλυπτε στον Επτσάιν εμπιστευτικές πληροφορίες Βρετανών αξιωματούχων;
- Βόλος: Άγρια επίθεση αδέσποτου σκύλου σε μαθητή – Στο χειρουργείο με σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο
- Η Ρωσία μπλοκάρει WhatsApp και Telegram για να προωθήσει το κρατικό app επικοινωνίας
- Μέσι: Η Ιντερ Μαϊάμι γίνεται η πιο πολύτιμη ομάδα του MLS


