Έτοιμος για το ντέρμπι με την Ατλέτικο ο Μπενζεμά
Ο Καρίμ Μπενζεμά επανήλθε στις προπονήσεις της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία μπορεί να υπολογίζει πλέον στις υπηρεσίες του ενόψει του σαββατιάτικου ντέρμπι πρωταθλήματος με την Ατλέτικο στο «Βιθέντε Καλντερόν».
Ο Καρίμ Μπενζεμά επανήλθε στις προπονήσεις της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία μπορεί να υπολογίζει πλέον στις υπηρεσίες του ενόψει του σαββατιάτικου ντέρμπι πρωταθλήματος με την Ατλέτικο στο «Βιθέντε Καλντερόν».
Ο Γάλλος επιθετικός έμεινε εκτός προπονήσεων από τις αρχές Νοεμβρίου εξαιτίας ενοχλήσεων στο ισχίο, ενώ τον βοήθησε στη γρήγορη αποθεραπεία το γεγονός ότι δεν καλείται πλέον στην εθνική ομάδα της χώρας του.
Η επιστροφή του είναι ένα πολύ καλό νέο για τον προπονητή της Ρεάλ, Ζινεντίν Ζιντάν, καθώς έχει ήδη χάσει για 30 ημέρες ακόμη έναν επιθετικό του, τον 23χρονο Άλβαρο Μοράτα, ο οποίος έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Δυτική Όχθη: Πέντε συλλήψεις υπόπτων μετά από επίθεση εποίκων σε σπίτι Παλαιστινίων – Τραυμάτισαν βρέφος
- Οι χριστουγεννιάτικες ευχές της οικογένειας ΜακΚίσικ (pics)
- Άρης Μουγκοπέτρος: Συνελήφθη ανήμερα των Χριστουγέννων στην Τρίπολη μετά από μήνυση της συζύγου του
- Sean «Diddy» Combs: Ζητά αποφυλάκιση και ακύρωση της καταδίκης του
- Τέλη κυκλοφορίας: Στην τελική ευθεία για την πληρωμή τους
- Πέιν: «Η Παρτιζάν μου έδωσε μια ευκαιρία – Μίλησα με τον Ουάσινγκτον πριν έρθω»

