Μπίκας για την επίθεση στο σπίτι του: «Είμαι σε απόγνωση»
Η εμπρηστική επίθεση στην οικία του προέδρου της κεντρικής επιτροπής διαιτησίας, Γιώργου Μπίκα, στη Χαλκιδική, ήταν η «σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι» για την προσωρινή διοικούσα επιτροπή της ΕΠΟ, η οποία προχώρησε στην αναστολή όλων των εθνικών ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων.
Η εμπρηστική επίθεση στην οικία του προέδρου της κεντρικής επιτροπής διαιτησίας, Γιώργου Μπίκα, στη Χαλκιδική, ήταν η «σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι» για την προσωρινή διοικούσα επιτροπή της ΕΠΟ, η οποία προχώρησε στην αναστολή όλων των εθνικών ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων.
Ο αρχιδιαιτητής μίλησε για πρώτη φορά σήμερα για την επίθεση, στο ραδιοφωνικό σταθμό «Αρένα FM» και τόνισε για τα έγιναν και, κυρίως για τα όσα γράφτηκαν, γι’ αυτόν:
«Έχω σπίτι 33 τετραγωνικά στην Ιερισσό, δεν θέλω να γράφουν ψέματα ότι έχω έπαυλη, ας δουν τα συμβόλαια του σπιτιού, Είναι ένα συγκρότημα 13 κατοικιών και το δικό μας είναι μόλις 33 τετραγωνικά, ας έρθουν να το δουν», τόνισε σχετικά και συμπλήρωσε:
«Δούλεψα στην Εμπορική Τράπεζα επί 26 χρόνια μαζί με τη γυναίκα μου, ιδρώτας και κόπος τόσων χρόνων και πήραμε το 2001 αυτό το σπίτι, δεν έχουμε τίποτε άλλο. Δεν έχω μαντήλι να κλάψω! Γιατί γράφουν ψέματα; Είναι ντροπή. Λυπάμαι για τα σπίτια που κάηκαν δίπλα από το δικό μου, η ζημιά φτάνει συνολικά τις 300.000, δεν ξέρω τι να πω, είμαι σε απόγνωση…»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Με… όπλο τον κόσμο του και στόχο μόνο τη νίκη κόντρα στη Λεβερκούζεν ο Ολυμπιακός
- Προβλήματα σε ακτοπλοϊκές συνδέσεις λόγω των ισχυρών ανέμων
- Τίμοθι Μπάσφιλντ: Αφαιρέθηκε από νέα ταινία της Amazon μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων
- Έριξε… βόμβα ο Αντετοκούνμπο: «Δεν ξέρω αν θα ολοκληρώσω τη σεζόν στους Μπακς»
- Δημοσκόπηση: Η πλειοψηφία των Γάλλων βλέπει τις ΗΠΑ του Τραμπ ως στρατιωτική απειλή για τη χώρα
- Η ελληνική γλώσσα στο διάβα του χρόνου: Το ειδικό λεξιλόγιο της φιλοσοφίας (Μέρος Α’)


