«Ελαστικό της Χρονιάς» στην Ισπανία το Eagle F1 Asymmetric 3 της Goodyear
Το Eagle F1 Asymmetric 3 συνεχίζει την παράδοση των δύο προκατόχων του, αποσπώντας τον τίτλο του ελαστικού της χρονιάς για επιβατικά αυτοκίνητα σε θεσμικό διαγωνισμό ισπανικού περιοδικού.
Ακολουθώντας την ίδια πορεία με τις προηγούμενες εκδοχές του, η νέα γενιά του θερινού ελαστικού της Goodyear, Eagle F1 Asymmetric 3, απέσπασε τον τίτλο του «Eλαστικού της Χρονιάς» για την κατηγορία των επιβατικών αυτοκινήτων στα ισπανικά, εγνωσμένου κύρους, βραβεία που δίνονται κάθε χρόνο από το περιοδικό Neumáticos y Mecánica Rápida.
Η φετινή διοργάνωση ήταν η 17η απονομή για το «Ελαστικό της Χρονιάς» το οποίο αποτελεί έναν καταξιωμένο θεσμό του κλάδου, με δεδομένο ότι για την ανάδειξη του εκάστοτε νικητή ψηφίζουν κάθε χρόνο διανομείς, αναγνώστες και δημοσιογράφοι του ειδικού Τύπου, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στη φετινή διοργάνωση το Eagle F1 Asymmetric 3 της Goodyear, επικράτησε έναντι 12 υποψηφιοτήτων στην ιδιαίτερα ανταγωνιστική κατηγορία ελαστικών για επιβατικά αυτοκίνητα.
Οι κριτές από το Neumáticos y Mecánica Rápida εξήραν το Eagle F1 Asymmetric 3 για τα εξαιρετικά του αποτελέσματα στη δοκιμασία πρόσφυσης, μία από τις σημαντικότερες απαιτήσεις των καταναλωτών και ιδιαίτερα σημαντικό σημείο για τους οδηγούς αυτοκινήτων υψηλών επιδόσεων.
Όπως σημειώνει η Goodyear για τη βράβευση: «Το βραβείο αποτελεί αναγνώριση των προσπαθειών της Goodyear για το σχεδιασμό της σειράς θερινών ελαστικών Eagle F1 και την διασφάλιση εξαιρετικών επιδόσεων πρόσφυσης, απόκρισης και βέλτιστης οδικής συμπεριφοράς τόσο σε στεγνό όσο και βρεμένο οδόστρωμα».
Αντίστοιχη ήταν και η δήλωση του Martijn de Jonge, επικεφαλής της φίρμας για την Ευρώπη, την Μέση Ανατολή και την Αφρική: «Αυτό το βραβείο μας παρακινεί να συνεχίσουμε να δημιουργούμε υψηλής ποιότητας προϊόντα σε μία διαρκώς εξελισσόμενη αγορά.
Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν το Eagle F1 Asymmetric 3, το ίδιο βραβείο είχαν αποσπάσει και οι προκάτοχοί του, Eagle F1 Asymmetric 2 και Eagle F1 Asymmetric, το 2011 και το 2008 αντιστοίχως, ενώ η Goodyear μετρά πλείστες άλλες πρόσφατες βραβεύσεις μεταξύ των οποίων το Goodyear Efficient Grip Performance (2014) και το Goodyear Efficient Grip SUV (2012). Επίσης το ελαστικό φορτηγών FUEL MAX ανέβηκε πέρυσι στην υψηλότερη θέση του βάθρου στην κατηγορία των Επαγγελματικών Οχημάτων.
auto.in.gr
- Προειδοποίηση για την κακοκαιρία Byron: «Δεν έχει τελειώσει» – Οι επτά περιοχές που θα σαρώσει
- Πληθαίνουν οι ενδείξεις – Το εμβόλιο του έρπητα ζωστήρα δείχνει να προστατεύει από την άνοια
- World Athletics: Τέλος στην αδικία των διαδρόμων
- Αλέξανδρος Κοψιάλης: «Είμαι 120 κιλά, άμα συνεχίσω θα φράξουν όλα»
- Gen Alpha μεγαλώνει στο χάος της παραπληροφόρησης – Ενημερώνεται, δυσπιστεί, αγχώνεται για το μέλλον
- Κεντρική Μακεδονία: Στα αγροτικά μπλόκα στην Κεντρική Μακεδονία κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ
- Δύο ξεχωριστές εκδηλώσεις του Δήμου Πειραιά για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία
- Έρευνα στην Τουρκία για τα στημένα παιχνίδια – Συνελήφθησαν παίκτες των Φενέρμπαχτσε και Γαλατασαράι
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442