Μαντώ Σιώμου

Λίγες σειρές αντιπροσωπεύουν την άνοδο και την πτώση του HBO, όπως το True Detective, όπου η πρώτη σεζόν της ανθολογικής σειράς, με πρωταγωνιστές τους Μάθιου Μακόναχι και Γούντι Χάρελσον, γρήγορα αποτέλεσε τηλεοπτικό φαινόμενο, ενώ η δεύτερη σεζόν με τους Κόλιν Φάρελ, Ρέιτσελ ΜακΆνταμς και Βινς Βον, δεν πλησίασε την επιτυχία της πρώτης.

Έτσι το ενδεχόμενο μιας τρίτης σεζόν, βρίσκεται ακόμη στον αέρα, ειδικά όταν το HBO, επέλεξε νέο επικεφαλή προγραμματισμού, για να διορθώσει την κατάσταση.

Ο ηθοποιός Μάθιου Μακόναχι, είχε αναφέρει στο παρελθόν την πιθανότητα μιας τρίτης σεζόν, ενώ ο δημιουργός της σειράς, Νικ Πιζολάτο, είχε πει πως βρίσκεται στην ανάπτυξη άλλων έργων για το HBO.

Ωστόσο, ο επικεφαλής του δικτύου Κέισι Μπλόις, δήλωσε στην περιοδεία της TCA ότι, «το True Detective δεν έχει πεθάνει. Έχω μιλήσει στον Νικ για αυτό. Νομίζω ότι και οι δύο, (ο Νικ και το HBO) είναι ανοιχτοί σε μια τρίτη σεζόν».

Επίσης, ο Μπλόις ανέφερε πως, θα μπορούσαν να προχωρήσουν σε νέα σεζόν με άλλον σεναριογράφο, διευκρινίζοντας πως είναι ανοιχτοί να αναλάβει κάποιος άλλος το σενάριο, και να επιτηρεί ο Νικ. Καθώς, είναι ένα πραγματικά πολύτιμο franchise για αυτούς. Αλλά ακόμη, δεν έχουνε κάποια νέα εκδοχή για τρίτο κύκλο.

entertainment.in.gr