Συνεχίζει να προβληματίζει με τις εμφανίσεις του ο Αγιαξ, αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Η ομάδα του Πέτερ Μπος αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 σε νέο φιλικό που έδωσε το βράδυ της Τετάρτης στη Μασσαλία, κόντρα στη Μαρσέιγ, δείχνοντας σε ένα ακόμη ματς προετοιμασίας αρκετές αδυναμίες, κυρίως στην άμυνά του, αλλά και στις υπόλοιπες γραμμές.

Ο προπονητής του Άγιαξ παρέταξε ενδεκάδα χωρίς τον Πολωνό φορ, Μίλικ, αλλά και τον Γκουντέλι, που είναι τιμωρημένος για το πρώτο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και η ομάδα του προηγήθηκε στο 7ο λεπτό με τον Κασιέρα, ενώ ο Φαν Ντερ Μπεκ πέτυχε το δεύτερο γκολ του «Αίαντα».

Ο Άγιαξ ξεκίνησε με τους: Σίλεσεν, Τετέ, Ρίντεβαλντ, Φέλτμαν, Ντάικς, Φίργκεφερ, Φαν Ντε Μπεκ, Κλάασεν, Ελ Γκαζί, Ντόλμπεργκ και Κασιέρα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ