Ακόμη ένα περίεργο στοιχείο για τη σεξουαλικότητα μας
...
Ως γνωστόν, ο λαός επιμένει ότι ο έρωτας περνά από το στομάχι. Και έρχεται και η επιστήμη, κατά καιρούς, και το επιβεβαιώνει.
Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το ενημερωτικό site LA Times, ανάμεσα σε 4.600 ανθρώπους, διαπιστώθηκε ότι το 73% όσων λατρεύουν το ψημένο τυρί κάνουν σεξ τουλάχιστον μία φορά το μήνα, σε σύγκριση με το 63% εκείνων που δεν το προτιμούν. Επιπλέον, το 32% των τυρο-οπαδών κάνει σεξ τουλάχιστον έξι φορές το μήνα, ποσοστό που πέφτει στο 27% για τους «απέχοντες» από το λιωμένο τυρί.
Αντίστοιχα, υψηλά ποσοστά έχουν οι «εραστές» του λιωμένου τυριού και στη γενναιοδωρία. Το 81% έχει δώσει χρήματα σε κάποιον φίλο, έχει μοιραστεί το φαγητό του ή έχει αφιερώσει το χρόνο του σε κάποιο πρόσωπο που το είχε ανάγκη ή ακόμη και σε φιλανθρωπικό σκοπό.
Την επόμενη φορά που θα σας ζητήσει τοστ με διπλό τυρί, προσφέρετε το με άλλη διάθεση!
gamos.gr
- Εκπτώσεις πριν τις… χειμερινές εκπτώσεις – Τι να προσέξετε
- Υεμένη: Η Σαουδική Αραβία περιμένει ότι τα ΗΑΕ θα αποσύρουν τη στήριξη στους αυτονομιστές
- Οι μεγάλες εκπλήξεις του 2025: Χρυσός, τεχνολογία και ο… Τραμπ
- Ποιοι θα πάρουν τρία ενοίκια επιστροφή το 2026
- Να είναι το 2026 η χρόνια της μεγάλης αλλαγής
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 01.01.2026]





