Ακυρώθηκε το φιλικό Φενερμπαχτσέ-Λιόν
Η Λιόν ανακοίνωσε ότι ακυρώθηκε ο φιλικός αγώνας προετοιμασίας με τη Φενερμπαχτσέ, ο οποίος επρόκειτο να διεξαχθεί σήμερα το βράδυ στην Κωνσταντινούπολη, ύστερα από την απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία.
Η Λιόν ανακοίνωσε ότι ακυρώθηκε ο φιλικός αγώνας προετοιμασίας με τη Φενερμπαχτσέ, ο οποίος επρόκειτο να διεξαχθεί σήμερα το βράδυ στην Κωνσταντινούπολη, ύστερα από την απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία.
Μετά την εξέλιξη αυτή, η ιστοσελίδα των «λιονέ» αναφέρει ότι η αποστολή της ομάδας αναχώρησε νωρίς το απόγευμα από το ξενοδοχείο που είχε καταλύσει στην ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης με προορισμό το αεροδρόμιο, προκειμένου να επιστρέψει στη Γαλλία.
Η αποστολή της Λιόν είχε φτάσει στην Κωνσταντινούπολη χθες το απόγευμα, οι παίκτες γυμνάστηκαν το βράδυ στο προπονητικό κέντρο της «Φενέρ» και, όταν επέστρεψαν στο ξενοδοχείο, πληροφορήθηκαν την απόπειρα πραξικοπήματος. Η αποστολή της Λιόν, η οποία είχε αστυνομική συνοδεία, παρέμεινε στο ξενοδοχείο όλη τη νύχτα, ενώ από τα μεσάνυχτα τέθηκε σε ισχύ απαγόρευση της κυκλοφορίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΚΕΔ: Χάνει και το αβαντάζ των ξένων διαιτητών
- Τα δύο γεγονότα που «σκοτείνιασαν» τα Χριστούγεννα του Καρόλου Ντίκενς
- Σουηδία: Ένας 12χρονος φέρεται να πήγε σε άλλη πόλη για να εκτελέσει συμβόλαιο θανάτου – Σκότωσε έναν 21χρονο
- ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 2 Ιανουαρίου
- Τρεις αγνοούμενοι από τις καταρρακτώδεις βροχές και πλημμύρες στην Ισπανία
- Η «εντολή» της Μπαρτσελόνα στον Λεβαντόφσκι – «Σταμάτα να βάζεις γκολ…»


