
Ακυρώθηκε το φιλικό Φενερμπαχτσέ-Λιόν
Η Λιόν ανακοίνωσε ότι ακυρώθηκε ο φιλικός αγώνας προετοιμασίας με τη Φενερμπαχτσέ, ο οποίος επρόκειτο να διεξαχθεί σήμερα το βράδυ στην Κωνσταντινούπολη, ύστερα από την απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία.
Η Λιόν ανακοίνωσε ότι ακυρώθηκε ο φιλικός αγώνας προετοιμασίας με τη Φενερμπαχτσέ, ο οποίος επρόκειτο να διεξαχθεί σήμερα το βράδυ στην Κωνσταντινούπολη, ύστερα από την απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία.
Μετά την εξέλιξη αυτή, η ιστοσελίδα των «λιονέ» αναφέρει ότι η αποστολή της ομάδας αναχώρησε νωρίς το απόγευμα από το ξενοδοχείο που είχε καταλύσει στην ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης με προορισμό το αεροδρόμιο, προκειμένου να επιστρέψει στη Γαλλία.
Η αποστολή της Λιόν είχε φτάσει στην Κωνσταντινούπολη χθες το απόγευμα, οι παίκτες γυμνάστηκαν το βράδυ στο προπονητικό κέντρο της «Φενέρ» και, όταν επέστρεψαν στο ξενοδοχείο, πληροφορήθηκαν την απόπειρα πραξικοπήματος. Η αποστολή της Λιόν, η οποία είχε αστυνομική συνοδεία, παρέμεινε στο ξενοδοχείο όλη τη νύχτα, ενώ από τα μεσάνυχτα τέθηκε σε ισχύ απαγόρευση της κυκλοφορίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αγρίνιο: Ταυτοποιήθηκαν τρεις ανήλικοι για την επίθεση με μαχαίρι εις βάρος 16χρονου
- Η Μαρινέλλα με την κόρη της στο Final 4 της Γάνδης με τον Άρη: Όσα δήλωνε στον Κώστα Χαρδαβέλλα (vid)
- Ρέμος, Μάστορας και Βίσση αποχαιρετούν στη σκηνή τη Μαρινέλλα
- Athens Goes Dark for Earth Hour 2026 as Millions Join Global Climate Vigil (videos)
- Βρετανία: Επτά σοβαρά τραυματίες όταν αυτοκίνητο έπεσε σε πεζούς στο Ντέρμπι – Μια σύλληψη
- Βατικανό: Ο Θεός δεν ακούει τις προσευχές ηγετών που κάνουν πολέμους, λέει ο Πάπας




