Δεν τα κατάφερε ο Κύργιος απέναντι στον Μάρεϊ
Ο Άντι Μάρεϊ προκρίθηκε στα προημιτελικά του Wimbledon, μετά τη νίκη με 3-0 (7-5, 6-1, 6-4) απέναντι στον ομογενή από την Αυστραλία Νικ Κύργιος. Ο Σκωτσέζος τενίστας, νούμερο 2 στο ταμπλό, θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο τον Γάλλο Τζο-Βιλφρίντ Τσόνγκα, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την αποχώρηση του συμπατριώτη του, Ρισάρ Γκασκέ για να βρεθεί στους «8».
Ο Άντι Μάρεϊ προκρίθηκε στα προημιτελικά του Wimbledon, μετά τη νίκη με 3-0 (7-5, 6-1, 6-4) απέναντι στον ομογενή από την Αυστραλία Νικ Κύργιος.
Ο Σκωτσέζος τενίστας, νούμερο 2 στο ταμπλό, θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο τον Γάλλο Τζο-Βιλφρίντ Τσόνγκα, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την αποχώρηση του συμπατριώτη του, Ρισάρ Γκασκέ για να βρεθεί στους «8».
Ο Αμερικανός Σαμ Κουέρι αφού απέκλεισε τον Νόβακ Τζόκοβιτς επιβλήθηκε επίσης και ενάντια στον Γάλλο Νικολά Μαού, με 6-4, 7-6, 6-4 και στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Καναδό Μίλος Ράονιτς, ο οποίος προέρχεται από ένα μαραθώνιο 5 σετ (4-6, 3-6, 6-4, 6-4, 6-4) απέναντι στον Βέλγο Νταβίντ Γκοφέν.
Στα προημιτελικά των Γυναικών προκρίθηκαν επίσης οι αδερφές Ουίλιαμς. Η Σερένα, νούμερο 1 στον κόσμο και στη διοργάνωση, νίκησε 7-5, 6-0 τη Ρωσίδα Σβετλάνα Κουζνέτσοβα, ενώ η Βένους (νούμερο 8) απέκλεισε την Ισπανίδα Κάρλα Σουάρεθ Ναβάρο με 7-6, 6-4.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κικίλιας: 10 ελληνικά πλοία στον Περσικό Κόλπο με 85 Έλληνες ναυτικούς – Σε διαρκή εγρήγορση το υπ. Ναυτιλίας
- Γαλλία: Δηλώνει την ετοιμότητά της να υπερασπιστεί τις «συμμαχικές» χώρες του Κόλπου – «Λάθος» η εμπλοκή της Χεζμπολάχ
- Μπραντ Πιτ: Ποιο είναι το κορίτσι που υποδύεται την κόρη του και είναι αχώριστοι στην Ύδρα
- Το εμβόλιο του έρπητα ζωστήρα «ελιξίριο» ενάντια στη γήρανση
- Φορολογικές δηλώσεις: Τέλος χρόνου για τα ζευγάρια – Όσα πρέπει να γνωρίζετε
- Ο Βόλος εξέδωσε ανακοίνωση για το ματς με την ΑΕΚ: «Αδικηθήκαμε κατάφωρα»


