Φιλική νίκη του Ολυμπιακού με 4-1 επί της αυστριακής Χορν
Την ευκαιρία να... ξεμουδιάσει είχε ο Ολυμπιακός, από την καθημερινή ρουτίνα της προπόνησης. Οι «ερυθρόλευκοι» στο πρώτο τους φιλικό κέρδισαν 4-1 την αυστριακή Χορν. Ο Βίκτορ Σάντσεθ χρησιμοποίησε αρκετούς νέους παίκτες στην αρχική σύνθεση.
Την ευκαιρία να… ξεμουδιάσει είχε ο Ολυμπιακός, από την καθημερινή ρουτίνα της προπόνησης. Οι «ερυθρόλευκοι» στο πρώτο τους φιλικό κέρδισαν 4-1 την αυστριακής Χορν. Ο Βίκτορ Σάντσεθ χρησιμοποίησε αρκετούς νέους παίκτες στην αρχική σύνθεση.
Δύο γκολ σημείωσε ο Πουλίδο (5’, 23’) κι από ένα οι Φορτούνης (34’) και Γιαννιώτας (56’). Το μοναδικό τέρμα της Χορν σημείωσε ο Τάνο (55’).
Η σύνθεση του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο: Καπίνο, Φιγκέιρας, Βούρος, Μποτία, Μαζουακού, Μπουχαλάκης, Ρέτσος, Πάρντο, Φορτούνης, Μανθάτης, Πουλίδο.
Η σύνθεση στο δεύτερο ημίχρονο: Χουτεσιώτης, Μπέρτος, Σιόβας, Γούτας, Τσιμίκας, Κασάμι, Ανδρούτσος, Γιαννιώτας, Τσόρι, Σεμπά, Ολαϊτάν
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ακάθεκτη η κλιματική κρίση στην Ελλάδα: Ξηρασία, ακραίες βροχοπτώσεις, συρρικνωμένος Μόρνος, σπάνιες χιονοπτώσεις
- Τέιλορ Σουίφτ: Η νεαρότερη γυναίκα που μπαίει στο Hall of Fame των Τραγουδοποιών
- Ρωσία: Το Κρεμλίνο αναγγέλλει «τριμερή» συνάντηση με Ουκρανία και ΗΠΑ στα ΗΑΕ
- Τα μέλη του Ισλαμικού Κράτους θα δικαστούν στο Ιράκ ανεξαρτήτως εθνικότητας ή ρόλου
- Ολοκληρώθηκε η αποχώρηση των ΗΠΑ από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας – Άφησαν «φέσι» 260 εκατ. δολαρίων
- Σύνοδος κορυφής – ΕΕ: Οι αποφάσεις για τις σχέσεις με τις ΗΠΑ, τη Γροιλανδία και την Αρκτική

