Για συμφωνία Ολυμπιακού με Μάρτινς κάνουν λόγο οι Πορτογάλοι
Σε συμφωνία με τον μέσο, Αντρέ Μαρτίνς, για συμβόλαιο συνεργασίας τριών ετών έχει έρθει ο Ολυμπιακός σύμφωνα με δημοσίευμα της πορτογαλικής εφημερίδας, Record. Σύμφωνα πάντα με το σχετικό δημοσίευμα, ο Αντρέ Ρενάτο Σοάρες Μάρτινς που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, αποτελεί προσωπική επιλογή του μάρκο Σίλβα με τον οποίο είχε συνεργαστεί στο παρελθόν.
Σε συμφωνία με τον μέσο, Αντρέ Μαρτίνς, για συμβόλαιο συνεργασίας τριών ετών έχει έρθει ο Ολυμπιακός σύμφωνα με δημοσίευμα της πορτογαλικής εφημερίδας, Record.
Σύμφωνα πάντα με το σχετικό δημοσίευμα, ο Αντρέ Ρενάτο Σοάρες Μάρτινς που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, αποτελεί προσωπική επιλογή του μάρκο Σίλβα με τον οποίο είχε συνεργαστεί στο παρελθόν.
Ο 26χρονος μέσος είναι δύο φορές διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του, ενώ έχει συνολικά 43 συμμετοχές με τις μικρότερες εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Συναγερμός στις φυλακές Κασσαβέτειας – Κρούσματα φυματίωσης
- HOTΕΛ ΕΛVIRA: Επιστρέφει στις 31 Ιανουαρίου με νέα επεισόδια
- Κλειστά ακίνητα: Πώς θα πάρετε επιδότηση έως 36.000 ευρώ από το νέο «Ανακαινίζω – Νοικιάζω»
- «Φως στο Τούνελ»: Επιστρέφει απόψε στις 23:20, στο MEGA
- Ουκρανία: Καθ΄οδόν για το Άμπου Ντάμπι αντιπροσωπίες του Κιέβου, της Μόσχας και των ΗΠΑ – «Αγκάθι» το εδαφικό
- Τεστ αίματος ανιχνεύει τη νόσο του Crohn χρόνια πριν από την εμφάνιση συμπτωμάτων
