Ένταση επικράτησε στο κέντρο προσφύγων στις αποθήκες Φέσσα στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με την Αστυνομία, μια ομάδα Σύρων συνεπλάκησαν με μια ομάδα Αφγανών, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους. Τρεις Αφγανοί τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας